2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا فک میکنن خونه پسرشون

403 بازدید | 11 پست

اموال پسرشون ، اموال پسرشون مال باباشونه ، طوریم حرف میزنن انگار شوهرم زاییدتشون ، به شوهرمم اینجوری القا کردن ، بدبخت شوهرم همیشه فک میکنه یک چیزی بدهکار بهشون ، اصلا هیچ انتظاری از پدرمادرش نداره ، خواهرشوهرم مدام خونه باباش میخوره شام و ناهارشو هرچی کادو و هدیه هم هست ازآن خواهرشوهرمه ، به ما ی عیدی هم نمیدن شوهرمم انتظاری نداره ، اما من انگار بزرگ خانوادشونم ، مادربزرگ شوهرم مرد یک فرشه ماشینی داشت ، شوهرم به مادرش گفت اینو میدید من ببرم بندازم خونه روستاییمون ، رفتن برداشتن شستن گذاشتن تو انباری اصلا اهمیت ندادن به حرف شوهرم ، مادرشوهرروباه صفتم نکرد در کل عمرش یک محبتی به پسرش کنه الان ما بخاریامون جمع کردیم میخایم بفروشیم تو دیوار پولش لازم داریم ، خونه عوض کردیم ، برگشته به خواهرشوهرم میگه مال داداشته دیگه ، بردار یکیشو بذار تو اونیکی اتاقتون 

بچه اا من از اول چشم و دل سیر باراومدم اصلا هم برام مهم نیست یدونه بخاری قیمتش حالا دوتومنه ، اما اولا اینکه اینجوری حرف میزنه که مال داداشته  حالم بهم میزنه خب مجبوری اینجوری بگی ، یعنی مثلا به زنش مربوط نیس ، مگه من چیزی گفتم که با خودش دعوا داره انگار ، دوما از همون موضوع فرش تو دلم مونده اخه فرشو هم لازم ندارن همه فرشاشون دستبافه  و خونشون همه جاش فرشه برداشت درحالی که منم گفته بودم اونو بدید به ما تا کرد گذاشت انباری زنیکه ، 

الان نمیدونم  اون بخاری بدما بعدش ازینکه به احساسات خودم ارزش قایل نمیشم ناراحت میشم ازونور هم نمیخام با شوهرم بحث کنم ، اخه مادرشوهرم همیشه قصدش دعوا انداختنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از،طرز حرف زدنش که به خواهرشوهرم رو کرده میگه مال داداششه منزجر شدم اینجوری که حرف میزنه. ...

به خواهر شوهرت اون لحظه ج بده بگو قابل نداره ولی خودم لازمش دارم اگه احتیاج داری برات بخرم؟

بخاریو به هیچ وجه نده..با شوهرتم صحبت کن با سیاست رفتار کن براش توضیح بده که زندگی الان نیست و آینده ی بچه هاهم سرمایه گذاری میخاد و پول و سرمایتونو الکی به باد نده بگو بچه هات واجبتر از خانوادتن ..قشنگ بهش توضیح بده اینارو..وقتی که سرحال و سرکیفه 

منم متاسفانه پدر شوهرم و مادر شوهرم یه رفتارهایی میکنن که بین ما جنگ راه بندازن‌چندین سال همین طوری گذشت الان دیگه عاقل شدم بیخیالشون میشم دعوا نشه.....

با اینکه راه دورن ولی زهرشونو میریزن  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
ندید بدیدن گداصفتن.مادری ک چشم میدوزه به اموال پسرش بهش میگن مادر!!!؟؟؟یه گدازاده اس

خود خووهرشوهرم میگفت اگر لازم ندارید بدی. من  من میگفتم بابا بیخیال مال اللن خونه خریدیم اینم بدیم به این دلش خوش باشه 

اما این زن  که اینجوری زهلم گدمیش حرف میزنه ها. میخام بندازم دور ندم به اونا

بخاریو به هیچ وجه نده..با شوهرتم صحبت کن با سیاست رفتار کن براش توضیح بده که زندگی الان نیست و آینده ...

اره. والا الان ما داریم ی قرون دوزار میکنیم ، عوضاینکه بگن کم کسری ندارید اینم رفتارشونه که البت قصدشون حرص دادن منه 

به خواهر شوهرت اون لحظه ج بده بگو قابل نداره ولی خودم لازمش دارم اگه احتیاج داری برات بخرم؟

اخه فهمیدن داریم پکیج میکنیم  ، ولی خب منم مثل اونا میتونم رو داشته باشم اصلا ندم بگم فروختم پولش لازمم بود

اخه فهمیدن داریم پکیج میکنیم  ، ولی خب منم مثل اونا میتونم رو داشته باشم اصلا ندم بگم فروختم پو ...

خسیس

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚