2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم فقط همین داغی بدنشه و کم اشتهاییش میتونه ویروس باشه ینی؟ ــ

ببین روتنش وشکمش همه جاروبررسی کن آبله مرغون نباسه اخه اپیدمی شده.ببین جاییش جوش نزده؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
الان تازه استا بهش دادم بزارم بعد۶ ساعت شیاف بزنم یا الان؟

ببین باید تب سنج باشه خب

در مواقع ضروری اگه تب خیلی بالا باشه و خطری باشه با تن شویه و قطره هم پایین نیاد مجبوری شیاف هم بذاری مثلا بعد از یک ساعت

اینم بگم که شیاف استا هیچ گونه تاثیری رو بچه های من نداره

نه چک کردم نزده بود

خب تب سنج بذارببین چنده تبش.اگه زیادباشه دندون نیست.لباس خنک گشادتنش کن پارویه کن دستاشم حتما بااب ولرم تاارنج دیتمال نمددربذار اگه بیسترشدحتماشیاف استامینوفن کودکان بزن سایدسرماخورده

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خب تب سنج بذارببین چنده تبش.اگه زیادباشه دندون نیست.لباس خنک گشادتنش کن پارویه کن دستاشم حتما بااب و ...

باشه گلم تشکر

فکر نمیکنم سرماخکردگی باشه

اخه هیچ عللئمی نداره عطسه یا ابریزش یا سرفه و گلو درد