2777
2789
عنوان

کیا تو خونه خیلی به خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 41 پست

فقط حموم و مسواک مرتب دارم و سعی میکنم لباسم شلخته و گشاد نباشه 

کی حال ارایش داره بابا با بچه کوچیک 

فقط گاهی دلم بکشه یه رژ 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه من رنگ لبم قرمزه چشمامم خیلی مشکیه پوستم هم‌سفیده ولی خب آرایش یه چیز دیگه هست  اصلا ح ...

خب ي ارايش گاهي وقتا بكن روحيت عوض ميشه، منم موهام بلد نيستم درست كنم، سشوار بكش روغن ارگان بزن لخت ببند

هرروز آرایش دارم روزی دوبار حموم میرم عطر مو به موهام میزنم هرروز یه لباس خوشگل میپوشم گلسر یا تل خ ...

روزی دو بار 😐 دوست عزیز این کار هدر دادن آبه با این وضعیت بحران های آب

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عطر مو چقد رو موهات ميمونه؟ اسمش چيه؟ بادي اسپلش ك فوري بوش ميره چه ماركي داري بوش چقد ميمونه؟

بزار همه عکساش بدم😅

من چون روزی دوبار حموم میرم حس نمیکنم چقد بو میمونه ولی مامانم امتحان کرده میگه تا یه هفته میمونه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خب ي ارايش گاهي وقتا بكن روحيت عوض ميشه، منم موهام بلد نيستم درست كنم، سشوار بكش روغن ارگان بزن لخت ...

بخدا اگه انگیزش باشه

میدونی اکثرا خانم ها که بیرون خونه خیلی شبک می‌گردن و آرایش میکنن دلیلش جلوه گری هست که نیاز ذاتی یه زنه

تو خونه شوهرای ما توجه نمیکنن زن هم جلوه گری نمیکنه 

بزار همه عکساش بدم😅 من چون روزی دوبار حموم میرم حس نمیکنم چقد بو میمونه ولی مامانم امتحان کرده میگ ...

ايول پعكسش بده بادي اسپلش ي هفته ميمونه؟

چخبره روزي دوبار موهات خراب ميشه

بزار همه عکساش بدم😅 من چون روزی دوبار حموم میرم حس نمیکنم چقد بو میمونه ولی مامانم امتحان کرده میگ ...

نه به تو که روزی دو بار میری نه به مامانت که یه هفته هم حموم نمیره🤣🤣

ببخشید شوخی کردما مامانا خیلی عشقن😍😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
روزی دو بار 😐 دوست عزیز این کار هدر دادن آبه با این وضعیت بحران های آب

بعله چون من باشگاه میرم و بیرون هستم روزی دوبار میرم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من تو خونه اول نهارمو سریع درست میکنم بعدش دست و صورتمو میشورم، روتین صورت ، بعد موعامو میبافم و یه رژ میزنم، بعضی موقع ها هم ریمل میزنم، خودم به ارایش خیلی علاقه دارم، کارام سبک باشه در هفته دو بار ماسک صورت استفاده میکنم☺️

تازه اگه با شوهرم دعوام بشه میام تو اتاقم در میبندم ساعتها همین ظوری ، الکی برای خودم ارایش میکنم، ارایش عروس ها😂😂با اینکار روحیم و حالم عوض میشه🤪🙈

بخدا اگه انگیزش باشه میدونی اکثرا خانم ها که بیرون خونه خیلی شبک می‌گردن و آرایش میکنن دلیلش جلوه گ ...

برا دل خودت ارايش كن اونم ناخوداگاهت جذبت ميشه، فقط ي رژ و خط چشم بزن