2777
2789
عنوان

فقط منم كه اينجوريم!🙄😐

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 23 پست
امسال ميرم هشتم😶

می دونستی اینجا نباید باشی چون مناسب سن تو نیست ؟

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
اها پس همکلاسی  من نیستی😂

يهو استرس گرفتم نوشتى گفتم نكنه كسى از همكلاسيام ديده😐💔🔪

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گل ایا شما می خواستید در انجمن ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ عضو بشوید؟🗿

سلام يس🤡

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
سلام يس🤡

خب بِیب تنها کاری ک باید بکنی اینه ک اگه کسی در تاپیکش حرفی از احساسات منفی زد حرفش رو اصلاح کنی و پایین ان اسم انجمن را بنویسی

اینجوری:

تاپیک .. ناراحتم😭

شما .. ناراحت نباش 

◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼

ترجیحا ای عکس هم قبل از نام انجمن بزار

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 
خب بِیب تنها کاری ک باید بکنی اینه ک اگه کسی در تاپیکش حرفی از احساسات منفی زد حرفش رو اصلاح کنی و پ ...

تنكس تو امضا هم مينويسم🤡

ب انجمن خوش اومدی🌷🌷🌷

مرسى 🌷🌷🌷گل براى شما كه خودت گلى🤡😁