2777
2789
عنوان

تشنج از ۴ ماهگی

289 بازدید | 16 پست

اصلا حالم خوب نیس😭😭😭تورو خدا برا بچم دعا کنید خوب بشه .امروز بعد ۲ ماه و نیم باز تشنج کرد .اولین بار بود اینقد کنترل بود.تا حالا بیشتر از یماه کنترل نمیشد.خیلی خوشحال بودم خیلییی.امروز بند دلم پاره شد.هرروز هزار تا فکر میاد توسرم.دارم دق میکنم.توروخدا برای بچم و تموم بچه های مریض دعا کنید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم براش تا میتونم صلوات میفرستم نترس ایشالله ک خوب میشه حتما.. ‌ منم سرطان ریه دارم لطفاا برای من ...

خدا نجاتت بده به حق علی 

سیگار یا قلیون میکشیدی؟یا ارثی؟

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
چشم براش تا میتونم صلوات میفرستم نترس ایشالله ک خوب میشه حتما.. ‌ منم سرطان ریه دارم لطفاا برای من ...

بمیرم برات عزیزم.ایشالله به حق امیرالمومنین هیچکسی رنگ مریضی و نبینه شمام زودتر خوب شین

خدا نجاتت بده به حق علی  سیگار یا قلیون میکشیدی؟یا ارثی؟

نه هیچی.اهل هیچی نیستم.تو فامیلم کسی و نداریم حتی یه مورد.از ۴ماهگی شروع شده .فقط خدا بخمون رحم کرده خوشخیمه و مشکلی براش ایجاد نکرده.حالا ازمایش ژنتیک دادیم ببینیم چیه

سلام عزیزم تکامل بچتون چطوره مناسب سنش هست؟

اره گلم خوبه تکاملش.الان یکمی را رفتنش دیر شده ولی دکتر میگه خوبه.چون تا قبل یسالگی همش بیمارستان بستری بود این چنکقت اخیرم آبله گرفت تبای شدید کرد