2777
2789
عنوان

شوهرم داره خیانت میکنه یا نه؟

202 بازدید | 16 پست

سلام چند روز پیش من رفتم خیاطی پسرم تو ماشین بود بعد پسرم گفت شوهرم از ماشین پیاده شده به یه نفر زنگ زده خلاصه جواب نمیداد جواب داد بهش گفت کجایی چرا جواب نمیدی با صدای بلند بعد گفتش کجایی بیام پیشت بعد شوهرم تو نمایشگاه ماشین کار میکنه پسرمازش پرسید کی بود گفت یکی از بچه های نمایشگاه اخه شوهرم هیچوقت ندیدم با همکاراش اینجوری صحبت بکنه بگه کجایی بیام پیشت بعد این چند روز همش سرش تو گوشی هستش انگار پیام بازی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب پسرت یاد بده دیگ تو‌مار بزرگتر دخالت نکنه و آمار نده🚶،

از همسرت بپرس بگو بچه گف چندروز پیش عصبانی بودی چیزی شده؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

قصد ندارم ذهنت رو بد کنما حودت بهتر میدونی

اما اینکه کجایی بیام دنبالت و داد بزنه و این صحبتا دو تا مرد باهم نمیکنن و فقط یا ی خانوم میتونه اینجدری حرف بزنه

اخه شما تصور کن ب ی مرد بگه مجایی ؟ بگو کجایی بیام دنبالت .... 

خب تابلو اون طرف خط خانون هست 

قصد ندارم ذهنت رو بد کنما حودت بهتر میدونی اما اینکه کجایی بیام دنبالت و داد بزنه و این صحبتا دو تا ...

ذهنم بد نشد ولی خیلی مورد مشکوک میبینم ازش برای همین خودم میگم داره خیانت میکنه دفعه اولش هم نیسن

به داییت بگو ،بهش بگو اگه تموم نکنی به زنت میگم ،،،گناه داره زنداییت

من دخالت نمیکنم کلا باهاشون رابطم خیلیییییی کمه داداشم بهم گفت امیدوارم درست شع و عاقبتش میشه جدایی

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
نمیدونم والا ولی اگه نسبت بهت بی تفاوت تر شده یا این چن وقت دوس داره وقتی اونم خونه اس دوس داره تو ب ...

دقیقا همینجوری بهش چیزی نشون میدم سرش تو گوشیش هست همش دعوامون میشه