2777
2789
عنوان

دلم میخواد پی ام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
اون نزاشت بره راستش ولی خب اشتباهای زیادی انجام داد که دیگه خودم نتونستم باهاش کنار بیام 

هرچی بلاخره که رفته اگرم برگشت تو قبول نکن مردا اینطورین میرن دوراشونو میزنن کسی رو پیدا نکنن میان سراغ قبلی احساساتی هیچوقت برخورد نکن با عقل برو جلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نکن خواهر من، چک کردن پیام های قبلی و وویس ها و... اصلی ترین عامل تحریک هستن. چک نکن و خودت رو سر ...

اره میدونم دست خودم نیستت واقعا دلم تنگ میشه دلمم نمیاد پاک کنمم

اره میدونم دست خودم نیستت واقعا دلم تنگ میشه دلمم نمیاد پاک کنمم

دوران سختی برات میگذره، من ی تجربه مشابه دارم، اون موقع خیلی مشاوره رفتم و آرزوم بود بیام ی جا زیر ی پستی بنویسم واااای بلاخره تونستم کات کنم 

اتفاق تلخ اما تجربه بی نظیری بود چون بعد از اون کات قدر خودم رو دونستم و خیلی بیشتر توو انتخاب دوست و رفیق دقت کردم

اما این رو بهت بگم این ماجرا رو هرچی کش بدی، کش میاد حتی تا اخر عمر، از ی جایی باید خودت رو رها کنی

دوران سختی برات میگذره، من ی تجربه مشابه دارم، اون موقع خیلی مشاوره رفتم و آرزوم بود بیام ی جا زیر ی ...

اره هنوز باورم نمیشه انگار

امیدوارم زودتر بتونم رها کنمم

اره هنوز باورم نمیشه انگار امیدوارم زودتر بتونم رها کنمم

این روزا میگذره اما خب یا بدش به خودت بستگی داره، فقط میتونم بهت بگم برای خودت ارزش، قائل باش و رشد کن، اگر رشد کنی قطعا آدم های بهتری سر راهت قرار میگرن و اون آدم قبل فقط در حد خاطره میمونه، رشد کن و بزرگ شو