2777
2789

میخوام ببینم شرایطش چجوریه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
شرایط چی عزیزم بگو شاید بتونم کمکت کنم

میخوام واس کار برم میدونی چجوریه؟ 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام واس کار برم میدونی چجوریه؟ 

آره تو دیوار بزن چندتا جا انبار داره ببین کدوم نزدیکه خونتون اونجا برو یا زنگ بزن ،،،یه هفته کلاس آموزشی داره فکر میکنم از روز اول بیمه میکنن یه نفرم ضامن باید ببری پشت سفته هاتو امضا کن محیط خوبیه،،،آها آزمایشات طب کار و سوپیشینه هم میخوان

آره تو دیوار بزن چندتا جا انبار داره ببین کدوم نزدیکه خونتون اونجا برو یا زنگ بزن ،،،یه هفته کلاس آم ...

کارش واس خانوما خوبه؟ سخت نیس؟ و از حقوقش اطلاع داری؟ 

اینی که میگم واسه قسمت انبار میخواستن اداری رو نمیدونم  فکر میکنم راننده هم استخدام دارن

اداری فک نمیکنم استخدام کنن 

کارش واس خانوما خوبه؟ سخت نیس؟ و از حقوقش اطلاع داری؟ 

ببین من برای شوهرم رفتیم واسه ضامن من رفتم ظاهرا که خوب بود ،،،اطلاعی از شرایط کارش واسه خانوما ندارم ولی فکر میکنم نیروی خانومم میگیرن،،،اگه اشتباه نکنم حقوقش طبق وزارت کار میدن

اینی که میگم واسه قسمت انبار میخواستن اداری رو نمیدونم  فکر میکنم راننده هم استخدام دارن

من انلاین پر کردم فرم ولی حس میکنم حضوری برم بهتره به نظرت حضوری برم باز؟ 

ببین من برای شوهرم رفتیم واسه ضامن من رفتم ظاهرا که خوب بود ،،،اطلاعی از شرایط کارش واسه خانوما ندار ...

اها مرسی عزیزم کلی❤

سلامت باشی،ان شاالله موفق باشی

فدات همچنین