2777
2789

این دوران رو پشت سر گذاشتم

فقط صبوری صبوری

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مجبوری تحمل کنی هفته به هفته کمتر میشه نگران نباش

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

0من اولین روز هفته 13 م 

بله خیلی بهترم 

هنوز یه موقع ها حالت تهوع دارم 

ولی خیلی کمتر 

شکمم یکم معلومه ذوق میکنم هی 

فقط هنوز ترس و استرس زایمان دارم هر روز و هر روز 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
هشت هفته ام و تهوع شدید و بیحال و تنبل شدم بدتر از همه یبوست گرفتم

شربت آلمینیوم جی بگیر از دارو خونه بر یبوست 

دوبار بخوری حل میشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
وای شما ک خوبی  من همش استرس دارم نکنه بچه تو شکمم زبونم لال بمیره و قلبش دیگه نزنه 🥺

ن من استرس اونو ندارم 

ولی از زایمان وحشت دارم 🥺🥺

شما می‌ترسی؟؟