2777
2789

امروز رفتم تو یه امامزاده کلی گریه کردم گله کردم ، نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم دوباره شروع کردم گریه کردن یه خانومی اومد زیارت متوجه گریهام شد یهو در مورد حاجت روایی و حضرت فاطمه یه دستوری بهم داد که انجام بدم بنظرتون میتونه نشونه باشه؟ 

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

دستورشو ب ماهم بده عزیزم

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

بهم گفته بود اگه حاجت داری براورده نمیشه یاسین بخون هر روز بخون به مبین که رسیدی خواستتو تو دلت بگو و آخرش تقدیم کن به حضرت فاطمه و بگو شفاعتتو کنه قبل و بعدش هم ۱۴ صلوات بفرست گفت انقدر بخون تا حاجت روا بشی دست نکش میگفت من خواب دیدم این دستور رو ...

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

بهم گفته بود اگه حاجت داری براورده نمیشه یاسین بخون هر روز بخون به مبین که رسیدی خواستتو تو دلت بگو ...

اتفاقا من خودم میخوندم ی مدت 

ببین عزیزم تجربه شخصیمو میگم 

چهل شب وضو گرفته و با چادر رو ب قبله خوندم 

قبل و بعدشم ۱۴ تا صلوات

چند ماه بعد هم حاجت گرفتم 

هر سوره ای ی سری فرشته (موکل) داره ولی سوره یاسین ب

ازای هر حرف فرشته داره (دقیق یادم نمیاد به ازای هر حرف چندتا) 

خیلی مهربونن و هواتو دارن و انس میگیرن باهات

مثلا من میگفتم راستی فلان سریالو چند ساله ندیدم 

مثلا امشب تیتراژشو نشون میده ک قراره پخش بشه

ب حدی از این اتفاق ها برام میفتاد ک شک کردم و آخرش فهمیدم مال سوره یاسینه