2777
2789
عنوان

چهار تا هاچ سی جی و دوتا اچ سی جی کسی نتیجه گرفته نمرودها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم شنبه تولد دوسالگیشه قربونش برم  امام رضا خیلی بزرگه ازش بخواه

خدا حافظش باشه عزیزم مبارکههه تولد گل پسرت من همشهری آقا هستم دیروز حرمش بودم انشالله به دل منم یک نگاهی کنه من توی شهرغریب کسیو جز خودش ندارم😢

خداروشکر خدا برات حفظش کنه عزیزم

فدایی داری 

مزد اون شکر کردناس ک دوقلو هام یکی یکی مردن تو اون لحظه ها خدا رو شکر کردم و تسلیم مصلحتش شدم 

و خودش پسرمو بهم برگردوند درست شبیه اون پسرم 

والان چشم براهم دختر مم ک بهم برگر دونه چون وسایلاشو سید علیرضا داره خراب میکنه ایشاله زودتر بیاد تو دلم😁😁😁

برا ظهورش صلوات
فدایی داری  مزد اون شکر کردناس ک دوقلو هام یکی یکی مردن تو اون لحظه ها خدا رو شکر کردم و تسلیم ...

هههخ انشاالله ب زودی میاد گل دخترت عزیزم.پسرت سیده بهش بگو برام دعا کنه خدا یه پسر سالم وصالح بهم بده منمبرا ب دنیا. اومدن خاهرش دعا میکنم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خدا حافظش باشه عزیزم مبارکههه تولد گل پسرت من همشهری آقا هستم دیروز حرمش بودم انشالله به دل منم یک ن ...

به 

خوش بسعادتت زیارت قبول عزیزم منم امروز حرم خواهرش بودم انشاله اگر رفتی حرم یه تیکه لباس بچه بنداز رو ضریح گرو بذار 

ما عقیده داریم اینطوری میده من اینکارو کردم دوتا لباس بچه گرفتم انداختم رو ضریح همون ماه دوقلوهام رو باردار شدم اسمشو نذرش کردم ولی شوهرم قبول نکرد گفت ابوالفضل  و اون یکی رو خودم گفتم فاطمه سادات ک یکیش بعد 9 روز و پسرم بعد 18 روز   رفت تو آسمونا

دیگه سر سید علیرضا پام و تو یه کفش کردم اسمشو گذاشتم رو پسرم و افتخار میکنم ب اسمش 

برا ظهورش صلوات