2777
2789
عنوان

سواستفاده

127 بازدید | 5 پست

این چند روزه خیلی ناراحتم البته قلا هم همین افکار میومد .

حس میکنم به هر چی رفیق و دوست و همکلاسی اعتماد میکنم بهم نارو میزنن و ازم استفاده میکنن 

به مثال من این ترم خیلی غیبت داشتم به دلایلی که تو پست های قبلیم گفتم و ..‌.

از همکلاسی ها فقط پرسیدم از کجا تا کجا امتحان میاد بیشترشون دست به سرم کردن چرا واقعا ؟ من خودم هیچوقت اینکارو نمیکنم چرا دل آدمو میشکنن .

از اونور از لحاظ مالی و تنها موندنشون و... نهایت استفاده رو ازم کردن .

از اینور ازم هی اینو میخواستن و اونو میخواستن و میدونستن نه نمیگم .

دیگه ظرفیتم پره به هر کی اعتماد و محبت میکنم دستم نمک نداره 

خب تعادل داشته باش تا نیای اینجا گله کنی بعدشم دیگ هر کی شخصیتش دست خودشه اونا بدن چون میخوان باشن

حتماااااا . شما روانشناسی میخونی ؟ اگه بلد بودم تعادل حفظ کنم که نمیومدم اینجا گله کنم . یه جوری از آدم گله میکنی انگار سایت برای گفتن مشکل نیست اگه بلدید مثل اونا بد باشید یه گزینه دارید تاپیک من نیاید . ممنون موفق باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماااااا . شما روانشناسی میخونی ؟ اگه بلد بودم تعادل حفظ کنم که نمیومدم اینجا گله کنم . یه جوری از ...

اره

گلم فقط خواستم بگم آدم کاری کنه ک ن دشمن شاد باشه ن افسوس بخوره

معذرت میخوام اگ ناراحت شدی

ولی من قوانین گفتم بهت

شاها نظری کن که فقیران توایم.. گه نیک و بدیم هر چه هست آن توایم
خب چیکار کنم بنظرتون ؟ 

نظرم اینه ک آدم قدرت مندی باش

قدرت کیه؟ کسیه ک همه چیش ب اندازه 

رفتارش بجا

ببین برو ی برگه بردار شخصییتو بنویس

تمام رفتارهایی ک با همه داری از دوست تا همسایه بعد اونایی ک بدن رو خط بزن و سعی کن درستش کنی

شاها نظری کن که فقیران توایم.. گه نیک و بدیم هر چه هست آن توایم