2777
2789
خانما فک کنم شناسایی شدم خواهشا تاپیکامو گزارش بزنید بترکه براتون لایک کنید صلوات میفرستم  ...

همشو گزارش زدم برات 

اگه دلت میخواد دعام کن آبروم حفظ بشه و راحت جدا بشم حال دلم خیلی خرابه 

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول صورتتو خیس کن بعد با شوینده اروم بشور

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
همشو گزارش زدم برات  اگه دلت میخواد دعام کن آبروم حفظ بشه و راحت جدا بشم حال دلم خیلی خرابه&nb ...

عزیزم حل میشه انشاالله همه ی روزای بد تموم میشن بالاخره راحت میشی مطمئن باش دوباره عاشق میشی ازدواج میکنی اخر دنیا که نیست ارامشتو حفظ کن خدا کمکت کنه دستتم درد نکنه 

عزیزم حل میشه انشاالله همه ی روزای بد تموم میشن بالاخره راحت میشی مطمئن باش دوباره عاشق میشی ازدواج ...

مرسی عزیزم ❤️

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
نمیفته؟ 

میفته 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم