2777
2789
عنوان

به نظرتون پول قرض بدم به شوهر؟!

186 بازدید | 20 پست

سلام. من شاغلم. به شوهرم قرض می دم، می گم وام گرفتم، ماهانه قسط وامها رو می ده 

الان هم  یه پولی دستم اومده که شوهرم نمی دونه. 

۲۰ میلیون هست. 

خودش یکی دو ماه پیش  وام گرفت، به من نگفت، داد به خانواده ش .

شوهرم خسیس هست و مدام میگه ندارم. 

برای خودش هم چیزی نمی خره، برای ما هم همش میگه زیاد خرج دارید. 

به نظرتون ۲۰ تومن بهش بدم، ماهی ۱ تومن پس بده بهم تا ۲۰ ماه، دیگه دست و دلباز میشه؟ دیگه اون کارهاش رو کنار میگذاره؟ 

محبت می کنه اما خسیس هست.الان از نظر احساسی، باهاش خوب هستم. نمی دونم این کاری که می خوام بکنم خوبه یا نه

نه آدم خسیس درست بشو نیست

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام گرفته داده خانوادش اقساطش رو کی می پردازه ؟اگه خانوادش میپردازن که خب قابل توجیه ومشکلی نیست 

ولی اگر خودش اقساط رو میده واز این طرف برا شما تو زندگی  کم میذاره یه قرون پول دادن بهش هم حرامه 😑

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

خدا صبرت بده

دوتا چیزو نمیتونم تحمل کنم یکی خساست یکی بددلی

اگ خوش حسابه بهت برمیگردونه بهش بده

منم باشم هیچ موقع مثل تو نمیگم چقدر میاد تو دستم چون مردا میشینن براش نقشه میکشن یا انتظار دارن ازت😂

به نظرم ۲۰ را بهش قرض بده اما ببین برای زندگی چی کم دارید اون را تهیه کنه و بعد شروع کنه پول شما را قسطی پس دادن

حتی می تونید سفر برید 

لازمم نیست ۲۰ ماهه پس بده مثلا ۱۰ماهه بهتره

همیشه برای خودت پول کافی ذخیره داشته باش کمک شوهرت کن اما با حساب و کتاب معلوم

خدا صبرت بده دوتا چیزو نمیتونم تحمل کنم یکی خساست یکی بددلی اگ خوش حسابه بهت برمیگردونه بهش بده م ...

خداروشکر بد دل نیست. فقط خسیس هست.

اره بر می گردونه. چونکه خرجی نداره😂😂😂😂😂