2777
2789
عنوان

پودر مازو

15564 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

میخوام ی روش یاد بدم به کسایی که دچار گشادی واژن یا شل شدن عضلات واژن و رحم شدن امیدوارم ب دردتون بخوره

خودم از اطرافیانم شنیدم و تو همین نی نی سایت هم خونده بودم اما اهمیت نمیدادم فک میکردم الکیه

ولی واقعااا معجزه میکنه

من خودِ گیاه مازو رو از عطاری خریدم و اول با گوشتکوب تیکه تیکه اش کردم بعد ریختم تو دستگاه پودرش کردم 

روش استفاده اش هم اینجوریه ک یک ساعت قبل از رابطه انگشتتونو خیس کنید و بزنید توی پودر تا انگشتتون کامل پودری بشه بعد وارد واژنتون بکنید بعد از نیم ساعت هم خودتونو بشورید 

امیدوارم مفید باشه براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوب هستی یعنی تاثیرش فقط چند روزه دائمی نیست راضی هستی خیلی تنگ نمیکنه؟؟ 

سلام عزیزم

تاثیرش برای یکی دو‌روزه و دائمی نیست ولی مثلا هفته ای ی بار استفاده کنی خوبه

بعدش مثلا بکن ماهی یکبار

اره راضیم والا در حد زیادی تنگ میکنه 

حالا من زایمان و‌اینا نداشتم نمیدونم برا کسایی که مثلا زایمان داشتن چقدر تنگ میکنه

سلام عزیزم تاثیرش برای یکی دو‌روزه و دائمی نیست ولی مثلا هفته ای ی بار استفاده کنی خوبه بعدش مثلا ...

جفت بلوط شنیدی اون چطوره؟؟ ممنون ک جواب دادی 

نیلوفر مامان پسر کوچولو 
سلام عزیزم تویه تاپیک گفتی جاروشارژی ناسا دارید خواستم بدونم راضی هستید؟من امروز گرفتم چن ساعت شا ...

میشه به منم جواب بدی همین سوالارو اسی جان

کاربری دست دونفر
سلام عزیزم تویه تاپیک گفتی جاروشارژی ناسا دارید خواستم بدونم راضی هستید؟من امروز گرفتم چن ساعت شا ...

سلام عزیزم بله برا جهیزیه ام گرفتم اما هنوز ازش استفاده نکردم ینی هنوز نرفتم سر خونه زندگیم😁😁