2777
2789

بچه ها  یکم طولانیه ببخشین اما بهتون نیاز دارم😭

من از یه پسری تو دانشگاه خوشم می مومد اون ترم آخر بود منم ک اولین سال دانشگاه بودم

من خیلی سرسخت بودم و اصلا با هیچ پسری حتی حرف نمیزدم هیچی با اینکه مذهبی نیستم اما همیشه ارتباطم رو با جنس مخالف حفظ میکردم همیشه 

این پسر تنها پسری بود که ازش خوشم اومده بود تو این ۲۰ سال سن من،یعنی قبل از اون عاشق نشده بودم

منم رفتم آمار این پسر رو درآوردم و فهمیدم ترم آخره و البته چیزهای خوبی درباره اش نمیگفتن میگفتن  که درست نیست و مثلا می گفتم کی رو این پسره کراش میزنه اخه؟😭 اما من دوسش داشتم .دو سه هفته قبل خودم پا پیش گذاشتم اول ایدی اش رو گرفتم و تو تل باهاش ارتباط گرفتم خیلی براش اهمیتی نداش ک کسی دوسش داره🙂💔و چت ها رو پاک کرد

دو سه شب دیگه هم بهش پیام دادم باز یکم تونستم باهاش ارتباط بگیرم.البته این قلق گیری بود ببینم ارزش داره حضوری تو دانشگاه برم جلو یا نه:( هر چند میدونستم پسر اوکی نبود اما باز این ریسک رو کردم چون هم اون ترم آخر بود و به دل من نشسته بود با اینکه بقیه میگفتن مگه چی داره؟ 

رفتم بهش گفتم من کسی بودم ک بهت ناشناس پیام میدادم و اینا......

ادامش رو می ذارم...

🐈😎حامی حقوق گوربه ها😎🐈دختر زمستونی❄🌬۱۱/۱۱=🥳🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر خوبی بود من تو چت فکر میکردم خیلی خشنه صدای آرومی داشت و اینا با هم حرف زدیم و اینا چون دلم میخواست باهاش دوست باشم نه رل چون خودم از رل و این جور قضایا خوشم نمیاد

حس کردم پسریه که نیاز به کمک داره اصلا یکی از دلایلی ک به این پسره جذب شدم این بود ک می دیدم اکثر اوقات تنهاس و ندیده بودمش ک با دخترا حرف بزنه ...🙂💔

منم از اونجا ک با پسری نبودم و زیاد باهاشون حرف نمیزدم پیش خودم گفتم ک چقدر نجیب و شریفه

خب بگذریم دیدار بین ما خوب پیش رفت منم خیالم راحت شده بود ک یه باری رو از رو دوس خودم برداشته بودم

همیشع من بهش پیام میدادم

من نازش رو میکشیدم

من خواهانش بودم

البته دو سه بار دیدمش حرف و صحبت های ما به صورت مجازی پیش میرفت اکثرا اوقات...🙂💔

آخه پسریه ک مغروره مثلا فقط به خودش اهمیت میده اما من میدونم که اون واقعیتش اون جوری ک نشون میده نیس😭💔

یه بار بهش گفتم فلانی تو دلت واسه کسی تنگ نمیشه اصلا  ؟

چون خسته  شده بودم از بس من بهش پیام میدادم

میگفت من اصلا دل ندارم

من تو صحبت هاش متوجه شدم ک حس همدلی با آدما نداره کلا آدما براش هیچ اهمیتی ندارن 

و خیلی ارتباط گیری با اون خیلی خیلییی سخته

و خیلی عذاب آور

اما با این وجود به نظرم من میتونستم کمکش کنم😭💔

من احمق ساده قشنگ هر چی تو دلم بود بهش گفتم

گفتم خیلی دوست دارم دلم برات تنگ میشه

همه این ها رو بهش گفتم

گفتم هر ثانیه دارم به تو فکر میکنم 

اما اون فقط سین میزد

اون یکم سادیسم داره🙂💔

من خواستم اندیشه ها و تفکراتش رو درباره آدما عوض کنم 

اون از همه بدش میاد🙂🙂🙂

باهاش مخالفت میکردم اصلا بیشتر صحبت بین ما متقاعد کردن اون بود ک از آدما بدش نیاد

اما نتونستم

💔😭ادامش رو می ذارم الان

اما خیلی ساده ام😭💔🙂کم ضربه نخوردم

هر چی بهش گفتم از احساسات عمیقم بود

اما اون بهم چی گفت

گفت دختره خوب اون یه ک کار رو راه بندازه و برو و زیاد وقت رو هدر ندره(منظورش رابطه)

و تازه از فانتزی های چندشش میگفت 💔اینکه دوس داره ارباب باشه🙂💔

و مدام از همکلاسی های اوپن مایندش ک قشنگ سرویس میذاشتن در اختیارش 😭💔منظورم از سرویس(رابطه،نود..)

هیچی دیگه

آخرین حرفش این بود ک هر چی من میگم باید باهاش موافقت کنی وگرنه جایی تو دنیای من نداری

🙂💔

خیلی حالم خرابههه بچه ها😭💔 فکر کنی از کسی برای اولین بار خوشت بیاد😭 با اینکه نمیشناسیش باهاش حس نزدیکی کنی 

وقتی حالش خوب نیس نگرانش باشی

بعد بیاد این حرف رو بگه💔😭کاش به حرف بقیه گوش میدادم

حالم از خودم و حماقتم بهم میخوره😭😭😭

مگه من چکار کردم ک فکر کرده من دختر بدی ام در صورتی ک

اصلا ...😭💔 تا حالا سعی کردم شریف و با ابرو باشم

سلام دخترخوب. 

پیش خودش گفته سنگ مفت گنجشک مفت بذار تا میشه سواستفاده کنم. یه مدت گریه کن. سوگواری کن ولی باید بت تبریک گفت که ادامه ندادی.

اشتباه همه ما اینه اول عاشق میشیم بعد میشناسیم. در حالیکه باید عاشق کسی بشیم که بشناسیم

سلام دخترخوب.  پیش خودش گفته سنگ مفت گنجشک مفت بذار تا میشه سواستفاده کنم. یه مدت گریه کن. سوگ ...

آجی خیلی سختهه😭💔من دختر خیلی منطقی بودم نمیدونم چرا اینجوری شدم

پیش خودم به عشق و عاشقی میخندیدم😭💔❤

در هر صورت ازت ممنونم ارغوان جونم☹💔❤😭