2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اگر در زمینه سردرد اطلاعی دارین راهنمایی کنید....من ۴۸کیلو وزنم خیلی لاغر وبی اشتهام دوتا زایمان سزارین پشت سر هم داشتم ....موقع مریضی ماهانه در حال مرگ میشم بطوری که هر ماه سرم وصل میکنم الان چندماه موقع مریضی مغز بادام پسته میخورم ولی بازم بی حال و بی رمقم....

دوست عزیز اگر در زمینه سردرد اطلاعی دارین راهنمایی کنید....من ۴۸کیلو وزنم خیلی لاغر وبی اشتهام دوتا ...

برید تاپیک درمان ناباروری من ، بعد از پاکسازی یه نسخه گذاشتم.‌انجام بدید کامل انشاالله درمان میشی.در ضمن شربت شیره انگور رو به جای آب بخورید خیلی زیاد

درخواست دوستی بالا نمیاد . همینجا بپرسید

برای بارداری 

نوشته بودین وارد هستین تو اینجور مسایل 

تنبلی دارم و فکر میکنم کمی کیست ضعیف

واقعا موندم هر دکتری یه چیزی میگه ...پریودیم که وحشتناک بهم ریخته بوده از اول و به مرور بدتر هم شده ....الان که۴ماهه پری نشدم

دکتر طب سنتی هم انقد دارو میدن واقعا نمیتونم بخورم اون همه داروی بدمزه رو ...

ومیگن اصلاح سبک ولیی یه دکتر زنان عالی رفتم گفت تغذیه اصلا تاثیری نداره و....

موندم چیکارکنم 

یه راه آسون میخام برای درمان وباروری

راستش کلن هیچی درمورد بارداری نمی‌دونم ممنون میشم راهنمایی کنید ویا کتاب خاصی رو بگید مطالعه کنم

برای بارداری  نوشته بودین وارد هستین تو اینجور مسایل  تنبلی دارم و فکر میکنم کمی کیست ضع ...

از اول این تاپیک روبخونید با حوصله انجام بدید.له خصوص نسخه بارداری که در آخر گفتم. تق یبا هر کسی انجام داده جواب گرفته