2777
2789

سلام بچه ها این تاپیک را ایجاد کردم تا اونایی که ارز مجازی فعالیت دارند بدونند صرافی پارسیان بیت و گروه تلگرامیش ثروت سازی کلاه بردارن حواسشون باشه مثل من تو دامشون نیفته و سرمایشون ازدستشون نره .داستان ازین قرار که من با پیجشون از طریق امین_فردین_# تو اینستا آشنا شدم و عضویت vipپیجشون را خریدم تو پیجشون هر روز کلی سیگنال میدادن ولی حقیقتا میترسیدم سرمایه گذاری کنم و ازونجا که هر روز یه سری بیکار میومدن و تشکر و به به و چه چه میکردن از ادمین پیجشون به اسم مهندس_کاظمی_# وسوسه شدم و سر یه شت کوین تو پنکیک سواپ سرمایه گذاری کردم اینم بگم قبل خرید شت کوین بررسی کردم دیدم تعداد هولدرهاش کمه و با خود به اصطلاح #‍ مهندس_کاظمی_ مشورت کردم و بهم گفت هولدرهاش خودشونن و خیالم راحت کرد(خیلی مفصله هر کی خواست بپرسه براش شرح میدم که چی و چجوری بود)  چشمتون روز بعد نبینه من تو سقف وارد شده بودم و هر روز ارزش پولم کمتر میشد خواستم سواپ کنم بیام بیرون دیدم بله کلاه برداریه و ازون شت کوینها بوده که نمیشه بفروشیش. اینم بگم این به اصطلاح مهندس# _کاظمی_  هر روز تو کانالش کلی خدا و پیغمبر میکنه و اینجوری میخواد اعتماد مردم را جلب کنه . راستی اسم پیج اینستاگرامش @cryptoanalise