2777
2789
عنوان

چقد بده حامله باشی و...

477 بازدید | 28 پست

چقدر بده حامله باشی کلی مهمون بیاد خونت اونم با کلی بچه نتونی چیزی بهشون بگی ماماناشونم انگار نه انگار ...

اعصابم داره رنده میشه خداااااا

یورتمه میرن تو خونه

دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا همچین مهمانهایی رو نیاره

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نمیشه مادر شوهرم از تهران پاشده اومده اونا رو دعوا کنم بهش بر میخوره فکر میکنه بخاطر اونه 

من تا باردار شدم به شوهرم گفت تا زایمان مهمون دعوت نمیکنم

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

چیزی نگو 

تحمل کن 

میگذره 

بچه هستن دیگه 

هرچند درک میکنم چقدر تو عذابی ولی بخاطر بچه تو شکمت سعی کنه اروم باشی و حواست پرت کنی 

هرچی خونه بهم ریختن بعد به همیرت بگو مرتب کنه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
رودروایسی داری؟ من باشم میگم،اعصابم و خونه زندگیم مهمتر از دیگرانه

با اونا نه مادر شوهرم از تهران اومده نمیخوام جلو اون دعواشون کنم ناراحت شه فک کنه از اون اعصابم خورده

دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤