2777
2789
عنوان

نحوه خوابیدن در بارداری

114 بازدید | 34 پست
سلام بچه ها من هفته30 بارداریم با اینکه کمرم درد میکنه اما رو کمرم راحت ترم بخوابم اما میگن بده رو کمر بخوابی. وقتیم به پهلو میخوابم بچم شرو میکنه ب تکون خوردن احساس میکنم پاهاش زیر پهلوهام گیر کرده که اینجوری داره دست و پا میزنه😨 حالا واقعا نحوه صحیح خوابیدن چطوریه؟
میگن خوب نیست به پشت بخوابن تو بارداری به بچه فشار میاد.وقتی به پهلو میخوالی یعنی فضاش راحت تره که لگد میزنه
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من💎💎 وین حرف معما نه تو خوانی ونه من💎💎 هست از پس پرده گفتگوی من و تو💎💎 چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من💎💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی لاغر بودم ٥٢کیلو بودم قبل از حاملگیم الان شدم ٧٠ کیلو خیلی میخورم اگه میخوای نی نی تپل بشه هر روز کباب بخور ودلستر وبستنی من هر روز میخورم هندونه هم زیاد میخورم