2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

22524 بازدید | 1120 پست

سلام دوستان 🥰 

این تاپیک دورهمی  خوشگلای با اراده هست که میخوان قدشون بلند بشه 

قراره کنارهم ورزش کنیم و بعضی نکات رو رعایت کنیم تا به هدفمون برسیم 

اگه همراه ما شدی پس تا اخرش بجنگ تا قد بلند رو هم به زیبایی‌هات اضافه کنی🤩

تاپیک رو قفل میکنم تا همه پست ها رو کامل بذارم ،  بعد باز میکنم تا هرکسی میخواد همراه بشه اعلام کنه 

دوستاتون که این دغدغه رو دارن تگ کنید 

هرکسی که میخواد هم لایک کنه تا بعداز گذاشتن مطالب تگش کنم 🌷

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین و مهمترین کاری که باید انجام بدیم ورزش هست 

ورزش هایی که تا ۴۰ سالگی هم موثر هستن و با غضروف سازی قد بلند میشه 

لینک سه تا آپ رو میذارم اینجا همه باید نصب کنن و دو بار در روز ، یکبار صبح و یکبار شب انجام بدن 

ما یه دوره سه ماهه این کار رو انجام میدیم ، روز  اول برین بهداشت و قد و وزن تون رو بنویسید ، تا اخر دوره نباید قدتون رو اندازه بگیرین 

این روش حداقل ۵ سانت جواب میده 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

https://s8.uupload.ir/files/1685620846250_yrbv.jpg

این اپ و دوتا اپ که بالا عکسشون رو گذاشتم رو از  بازار دانلود کنید ، نیاز به فیل تر شکن نداره 

از اپ افزایش قد که پروفایلش قرمزه هر دو مورد قبل از ۱۸ سالگی و بعد از ۱۸ سالگی رو انجام میدیم 

اپ یوگا توی قسمت کشف ، افزایش قد رو پیدا کنین و فعال کنین فقط به همون نیاز داریم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

حالا کارهایی که باید هر روز انجام بدیم :

✅ اولین کار که باید انجام بدیم اندازه گیری و ثبت قد و وزنمون هست ، توی گروه اسم و قد و وزن شروع تون رو مینویسین

✅ هر روز ۵ ست ۱۰۰ تایی طناب بزنین ، طناب بگیرین‌ ، اگه نمیتونید یه جایی رو درنظر بگیرید بپرید و سعی کنید دستتون به اون برسه

✅ هر روز حداقل ۶ بار از میله بارفیکس آویزون بشین ، اگه میله بارفیکس ندارید از چهارچوب در آویزون بشین

✅ هر روز آهنگ های شاد گوش بدین‌و برقصین ، اینجوری روحیه تون هم خوب میشه

✅ هر روز دوبار ، یکبار صبح و یکبار شب ورزش های سه تا اپ رو انجام بدین ( اپ یوگا فقط قسمت افزایش قد )

✅ هر شب سویق سنجد رو با یه لیوان شیر بخورین  ( سویق سنجد رو از عطاری تهیه کنید )

✅ هر روز صبح ناشتا ۱۰,۱۵ عدد برنج خام محلی بخورید

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

❌ غذاهای سرد ممنوع ، هر غذایی میخورید سرچ کنید اگه گرم نیست با مصلحش مصرف کنید

❌ گوشت گاو سرد هست ، سعی کنید گوشت گوسفندی مصرف کنید

❌ گوشت مرغ سرد هست ، مرغ محلی استفاده کنید که گرم هست

❌لبنیات رو شب استفاده کنید ، صبح زمان مناسبی نیست ، شیر سرده با خرما یا عسل بخورید

❌هر کس امکانش رو داره روزی دو وعده غذا بخوره ، صبح و شب ، صبح ساعت ۸تا ۱۰ ، شب سه ساعت قبل از خواب

❌ هر شب ساعت ۹ بخوابید ، ساعت ۱۰ تا ۲  شب ساعت ترشح هورمون رشد هست ، ساعت ۱۰ باید تو خواب عمیق باشین

هر شب ۷,۸ ساعت باید بخوابید ، خواب کامل مهمه

❌ترشی ممنوع

❌چیپس ، پفک ، غذای اماده و کنسروی که مواد نگهدارنده دارن ممنوع

❌ فست فود ممنوع

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

غذاهای مفید و سلامت  بخورید ، برای بدنتون برای سلامتیتون ارزش قائل بشین

ماست و شیر صنعتی گرونه ، میتونید شیر محلی و ماست محلی  بخرید ، شیر رو کامل بجوشنید و هم ماست بزنین و هم شیر بخورین ، اینجوری قیمتش مناسب تر میفته

❌ ویتامین D3  ، روی ، منیزیم ، کلسیم  مصرف کنید ، میتونین به جای چند قرص قرص استئوکر بگیرین و روزی یه عدد بخورین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

❌ ویتامین c  و E و A و گروه B  و آهن هم لازم هست 

میتونین بجای قرص آهن روزی یه قاشق سه شیره بخورین 

اگر بیماری خاصی دارید با پزشک مشورت کنید 

بهتره قبل از شروع آزمایش بدین تا اگر مشکلی دارید یا کمبودی دارید مشخص بشه 

❌ پیشنهاد من اینه برای مصرف همه ویتامین ها به پزشک مراجعه کنید تا طبق نیازتون براتون تجویز بشه 

مصرف بیش از حد ویتامین ها مشکل ایجاد میکنه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳-۰۶-۰۱-۰۱-۱۷-۰۳-018~2_00j.jpeg

همه عکس پروفایلتون رو با گروه ست کنید ، توی امضا بنویسین عضو گروه قد بلند و لینکش رو بذارید 

دوستانی که عضو گروه لاغری هستن میتونن پروفایل نذارن ولی امضا رو باید بذارن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

۶ ماه  ، یعنی دوتا  دوره ۳ ماهه میریم

موقع شروع وزن و قد میگیریم

بعداز ۳ ماه قد و وزن میگیریم

بعداز ۶ ماه قد و وزن میگیریم

هر شب قبل از خواب ساعت ۹ بیاین گروه و  گزارش ورزش و مصرف ویتامین و شیر و سویق سنجد رو بدین

گزارش غذایی نمیخواد تا جایی میتونید رعایت کنید

اینکار باعث  میشه پایبند باشین و انجام بدین و همینطور میتونین بهم انگیزه بدین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

❌ اگه بتونین روزی نیم ساعت طناب بزنین خیلی خوبه ، اگر نه همون مقدار که نوشتم کافیه 

❌ اونایی وقت کم دارن اپ افزایش قد که پروفایلش قرمزه رو فقط بعداز ۱۸ سالش رو انجام بدن 

❌ شنا هم توی رشد قد خیلی موثره ، مخصوصا اونایی میخوان برای بچه های نوجوونشون اقدام کنن 

❌ قوز نشینین ، قوز راه نرین ، اگه خیلی قوز دارید قوزبند بهتون کمک میکنه از فروشگاه لوازم پزشکی میتونین تهیه کنید 

❌   آپ افزایش قد که پروفایل سفید داره  ۴مرحله داره باید ۲۲روز مرحله اول رو فقط برین ،بعد ۲۲روز دیگه مرحله اول +مرحله دوم ،بعد ۲۲روز مرحله اول +مرحله دوم +مرحله سوم 

دوباره ۲۲روز مرحله اول+دوم +سوم +چهارم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱