2777
2789
عنوان

کیا راکوتان خوردن؟

95 بازدید | 10 پست

سلام من بیست و چند روزه راکوتان میخورم پوستم قبلا خیلی چرب بود ولی الان بعضی وقتا خشک میشه الان باید کرم ضد افتاب برا پوستای چرب بخرم یا برا خشک؟ کسی تجربه داره؟

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

دکتر برای من برا پوست چرب نوشت

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برای من برا پوست چرب نوشت

ممنون❤️❤️

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
پوست چرب غیر کمدوژنیک

کمدوژنیک چیه؟ 

راکوتان خیلی شدید پوستمو خشک کرد اون ۶ ماهه که استفاده کردم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

راکوتان خیلی شدید پوستمو خشک کرد اون ۶ ماهه که استفاده کردم

از کی پوستتون شروع کرد ب بهتر شدن؟ پوست من همش داره بدتر میشه😢

از کی پوستتون شروع کرد ب بهتر شدن؟ پوست من همش داره بدتر میشه😢

عزیزم من سالها قبل پوستم خیلی جوش میزد و هرکاری کردم خوب نشد نهایتا دکتر راکوتان خارجی نوشت برام و شروع کردم به خوردن.یادمه خشکی پوست وحشتناک داشت و کلا اینگار لاغرم کرد واوایل چنان جوش دادم بیرون که حتی کمر و..چند تا دونه زد.بعد از ۶ ماه که دیگه دوره درمانم تموم شد دکتر قرصو قطع کرد و فقط جاای جوشا مونده بود که خیلی بد بود و باز یه سری کرم و... استفاده کردم و‌پوستم عالی شد.ازاون ده دوازده سالی که از خوردن راکوتان میگذره فقط چند بار سه چهار دونه جوش اونم موقعی که خیلی استرسی شدم زدم وگرنه ریشه کن شد و راحت شدم واقعا.

ولی عوارض زیاد داشت.ازمایش میدادم چون میگفتن شاید تاثیر بزاره رو بدن و همچنین خشکی لب و چشمم داشتم. در کل دیگه مجبور شد دکترم برام بنویسه چون به هیج درمانی جوشام جواب نداد. ولی واقعا تابه الان راضیم. ولی یه سریا نباید این قرصو بخورن مثل باردارا و...

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

عزیزم من سالها قبل پوستم خیلی جوش میزد و هرکاری کردم خوب نشد نهایتا دکتر راکوتان خارجی نوشت برام و ش ...

ممنونم از اینکه تجربتون رو در اختیارم گذاشتین ❤

ممنونم از اینکه تجربتون رو در اختیارم گذاشتین ❤

🙏🙏⚘⚘💚💚