2777
2789
عنوان

بیبی چک

104 بازدید | 11 پست

از دیروز چهار تا بیبیچک تست کردم هر چهارتاشون اول منفیه بعد نیم ساعت هاله میوفته قشنگ با چشم میبینم البته هنوز سه روز به موعدم مونده 

انسانیت کامل ترین دین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا با اولین ادرار صبح بزن

نیم ساعت بعد معمولا اعتبار نداره

من سه روز مونده به موعد زیر سه ثانیه پررنگ شد

ادرارم اول صبح بود حتما اول صبح بزن

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
من دیروز زدم عصر

اولین ادرار صبح بزن دقیق تره

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

چون که شب تا صبح ادرار جمع میشه هورمون بارداری بیشتر و بهتر جمع میشه توش دقیقتر نشون میده

چون که شب تا صبح ادرار جمع میشه هورمون بارداری بیشتر و بهتر جمع میشه توش دقیقتر نشون میده

بیا عکسشو گذاشتم البته زیاد تو عکس مشخص نیست

انسانیت کامل ترین دین
بیا عکسشو گذاشتم البته زیاد تو عکس مشخص نیست

باز نمیشه واسم