2777
2789
اگه مال قبل باشه حتی سه چهار سال پیش هم باور پذیره  ولی تو این زمان غیر ممکنه  مگه ا ...

من هیچ کدومش

یه وام ۳۰۰تومنی گرفتیم

۳۵۰تومن الباقیو باخیلی فشاردادیم کل طلاهامو ک سرعقدداده بودن فروختم. عقدکرده بودم خونه خریدم۲سال پیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به زودی صاحب خونه دلخواهت بشی برای همه مستاجرا از صمیم قلب آرزوی خونه دلخواهشون دارم

شمام همین طور، زنده باشی😘

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

دوستان خاله من حدود ۶ سال پیش هیچ پولی نداشت حتی یک انگشتر! اما یه وام از طرف بنیاد شهید برای مادربزرگم جور شد با سود خیلی کم داد به خالم .خاله خونه رو قولنامه کرد بقیه پول هم خونه رو داد رهن.خلاصه پول خونع جور شد در نهایت ناباوری ما

من هیچ کدومش یه وام ۳۰۰تومنی گرفتیم ۳۵۰تومن الباقیو باخیلی فشاردادیم کل طلاهامو ک سرعقدداده بودن ف ...

خیرشو ببینی گلم 

طلا ‌و وام ۳۵۰ میلیونی هم بالاخره سرمایه است عزیزم ،برای همین روزا  اونم‌ دوسال پیش 

خونه ای که ما توش مستاجر هستیم دو سال پیش متری ۱۰ تومن بود الان شده متری ۲۵ تومن 

الان با این پولا ماشین هم نمیشه خرید ، خصوصا اگه شهر بزرگ زندگی کنی  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خیرشو ببینی گلم  طلا ‌و وام ۳۵۰ میلیونی هم بالاخره سرمایه است عزیزم ،برای همین روزا  اونم ...

من بخام بگم چ جوری پول خونه روجور کردم گریه میکنی برای۳۰۰ملیون وام۶ماه رفتمواومدم

حدودا۵۰تومن طلاداشتم

۱۲۰قرض کردیم ازخانواده شوهرم

۱۸۰هم پدرم قرض داد بابدبختی نصفشودادیم هنوز پول باید بدیم اماخداروشکر

من بخام بگم چ جوری پول خونه روجور کردم گریه میکنی برای۳۰۰ملیون وام۶ماه رفتمواومدم حدودا۵۰تومن طلادا ...

کاملا درک میکنم چی میگی گلم 

چون خودم چهارسال پیش همین دوران رو گذروندم ما با ۵۰ میلیون خونه پیش خرید کردیم حتی همون ۵۰ تومن رو هم نداشتیم قرار بود سه ساله تحویل بشه ولی هنوز نشده و‌هر چند ماه یکبار با بدبختی پول جور میکنیم برای ودیعه بعدی ولی بازم میگیم خدا رو شکر که توی این وضعیت بد اقتصادی همین ملک و سرمایه رو‌ داریم 

دعا میکنم شرایط اقتصادی اینقدر خوب بشه که همه بتونن صاحب خونه بشن

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.