تازه تو هفته ۲۱گفتن بچت مشکل اختلالات کروموزمی ازنوع مضاعف شدگی داره ...چکار کنم شب روزم شده. گریه و التماس و دعا ک فقط یجوری اروم شم کسی بوده بعد بچش بدنیا اومده باشه مشکل نداشته باشه با این شرایط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید تجربه ای ندارم برای راهنمایی، در عوض برای آرامش دلت و حل شدن مشکلت صلوات میفرستم انشاالله که تو دلیت سالمه🥺❤️
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
غربالگری اولم بهم گفت ان بی رویت نشده امینو انجام دادم جواب اولش گف نرماله و سندرم نداره جواب دوم که اومد بعد دوهفته منو شوهرم ازمایش دادیم گف اگ شبیه شما باشه مشکلی نیست بعد ۹روز جواب دادن ک شبیه ما نیست و باید سقط بشه یعنی همش ما منتظر جواب بودیم ک اینقدر دیر شد ،امینو هم گف باید ۱۶ هفته باشی ک بگیریم .از ۱۶ هفته من درگیرش بودم