2777
2789
عنوان

بخش تاپیک های مورد علاقه برای من نمی‌آید چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 22 پست
مرسی گلم من دخیره م پایینه شما مشکلت چیه؟

مشکلی نبود رفته بودم دکتر بعد یه سال.دارو اینا داد چن ماهی ولی کلا اونا هورمونامو بهم ریخت .ک یه ماه اصلا دارو مصرف نکردم ک شد.ایشا...بسلامتی باشه همه چی همش باید آدم رفت وامد دکتر باشیم.اینجا خودتون گفتی ک هروق حامله بشی  اطلاع بدیم.

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره
مشکلی نبود رفته بودم دکتر بعد یه سال.دارو اینا داد چن ماهی ولی کلا اونا هورمونامو بهم ریخت .ک یه ماه ...

عزیز یادم نمیاد ایشالله تا آخرش به سلامتی و دل خوش تا آخرش بگذرونی برات خیلی خوشحالم گلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز یادم نمیاد ایشالله تا آخرش به سلامتی و دل خوش تا آخرش بگذرونی برات خیلی خوشحالم گلم😍

ممنونم ازلطفت.ایشا...توهمین سال شما هم دامنت سبز بشه.. بعضی چیزا تا موقعش نشه خدا ب آدم نمیده.برا خودم تجربه شده

ممنونم ازلطفت.ایشا...توهمین سال شما هم دامنت سبز بشه.. بعضی چیزا تا موقعش نشه خدا ب آدم نمیده.برا خو ...

مرسی ایشالله البته من دوتا دارم برای سومی در تلاشم 😁

ایشالله خدا به زودی بخواد منم زودتر به خواسته م برسم 

دعام کن حالا که حامله ای 

ممنونم ازلطفت.ایشا...توهمین سال شما هم دامنت سبز بشه.. بعضی چیزا تا موقعش نشه خدا ب آدم نمیده.برا خو ...

مرسی ایشالله البته من دوتا دارم برای سومی در تلاشم 😁

ایشالله خدا به زودی بخواد منم زودتر به خواسته م برسم 

دعام کن حالا که حامله ای 

مرسی ایشالله البته من دوتا دارم برای سومی در تلاشم 😁 ایشالله خدا به زودی بخواد منم زودتر به خواسته ...

چشم..دوتاداری بسه دیگ بااین شرایط اقتصادی