2777
2789
مردا هیچوقت زنا رو درک نمیکنن هیچوقت حالا تو هزار تا پیامم بده کو گوش شنوا

نه خوب هم درک میکنن ولی 

به ظاهر میخوان بگن بلد نیستیم درک کنیم

حوصله ناز کشیدن و این داستانا رو ندارن میترسن هر روز باید ناز بکشن و بشینن پای حرفای زناشون

در واقعا نمیخوان حوصله به خرج بدن فکر میکنن زن عادت می کنه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

کاش مردها یاد بگیرن بعد از ازدواج الویت زن و بچه هاشونه 

و خانوادشون بیشتر یاد بگیرن که اون مرد دیگه مسئولیت داره کاراشون رو خودشون انجام بدن یا حداقل رو اصول کاری رو درخواست کنن 

بعضیا نمیدونم چرا پسراشون رو زن میدن 

اینکه همیشه تا انقد مزاحم زندگیه پسرت میشی که باعث اختلاف بیت اون و همسرش بشین اصلا کار درستی نیست 

و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم .....            بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برو خونه تو این گرما پارک برا چی

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
بین دوتا بچه هاش وزن حال ندارش با وام خواهرش کدوم مهمتره؟

وام خواهرش مهمتره 

چون وام رو هر زمانی نمیشه گرفت ولی کارای خونه رو میشد به یه وقت دیگه موکول کرد حتی اگه خواهرشوهرش میومد خونش و خونشون نامرتب بود اون بخاطر دوتا بچه درکش میکرد

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
عزیزم الان که پریودی خب اون نتونست بیاد کمک تو کار خونه رو انجام نمی‌دادی مار همیشه هست  استرا ...

گفت ک ترسید خواهرشو بیاره خونه طفلی دوست نداره خواهر شوهر خونش رو  بهم ریخته ببینه طبیعیه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️