2777
2789

من خودم همسرم وقتی اومد خواستگاری همه میدونستم الا خودم  چون امتحان داشتم نگفتن یعنی اومد خونمون منو ببینه اگه خوشش اومد😒😒 بگیره

من اگر میدونستم راهش نمیدادم 

خلاصه خیلی طولانیه بیاین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید بگید 😍

ان شالله برای مام به زودی اتفاق بیفته 

یه اقای جذاب عاشق تو دانشگاه خواستگاری کنه 

باهم پیشرفت کنیم

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

البته یکی از دوستام می‌گفت وقتی شوهرم اومده صحبت کنم چون شوهرش پرستاره همش توهم اینو داشته که شاید به خاطر شغلش بخواندش نه خودش 

از دوستم پرسیده اگر من کارگر بودم منو میخواستی دوستم هم گفته نه چون یه روز کار هست یه روز نیست 🤣

فاصله خواستگاری تا عقدم انقد کم بود که هیچ خاطره ای ساخته نشد، همش چار روز بود😂فک کن امشب اولین بار دیدمش برای دوساعت، دو روز بعد موقع نشون و چادر دوباره یه ساعت دیدمش، روز بعدشم تو محضر دیدمش😂😂😂

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا

از اول اشناییمون میگفت خواستگاری خواستگاری گفتم بزار همو بشناسیم بعد هی هرروز میگفت دیگه شماره خونمونو دادم مامانش زنگ زد و اومدن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...