2777
2789

الان رفته یه جایی که با خانوما در ارتباطه من واقعا رو این موضوع حساسم در حالیکه میتونه تغییر بده بره یه جایی ک خانوم نیستش.حفوقش یکم کم میشه من میگم راضیم به خاطر ارامش روانی من در بیا میگه نه چون عاشق اینه پستش بالا باشه😐

خب یعنی من براش مهم نیستم دیگه

واقعا داره بدم میاد ازش

ینی خدایی شوهرای شما انقد همه‌چی تمومن ک نگرانین؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست شما غیرمنطقی هست 

چون مشکل از شما هست 

نه همسرتون 

تو جامعه هم با دختر روبه‌رو میشن چه ربطی داره اخه

شما خودت رو درمان کن،مشکل فکریت هم حل میشه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اره چون کرم میریزن براش

ای خدا.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

ربطی به مهم بودنت نداره برای مردها شغلشون اولین ملاک تایید خودشونه. اون نباشه تو رو هم دوست نخواهد داشت. اگه خانوماشون رفتار معقول دارن گیر نده ولی اگه واقعا بد میگردن و مورد دارن که متاسفانه اعلب محیطهلی کار الان آلوده ست باهاش صحبت کن 

عزیزم انتظار شما درست نیست یعنی چی با خانوما در ارتباطه نمیتونه که شوهرت رو زندانی کنی تو خونه که با خانوما ارتباط نداشته باشه 

اینو بدون کسی بخواد کاری کنه حتی اگه محیط کارش هم با خانوما ارتباط نداشته باشه کار خودش رو میکنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اره چون کرم میریزن براش

یعنی همه دخترا انقدر سطح پایین هستن که همچین کاری کنن؟این فکرا چیه😂

تا کی میخواید برای نگه داشتن زندگی خودتون،توهین کنید به زن ها 

به فرض اونا کرم ریختن،همسر شما کرم هارو نگیره 

شما باید تفکر ذهنی خودت رو درست کنی 

راهش همینه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]