2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم بازار با شوهرم تو پاساژ گفتم بیا بریم لباس یچه ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 25 پست
منم گفتم گفتم فک نکن چلاقما لب تر کنم صد تا ازداینا میاا برام میدونه ک میتونم ی گارایی بکنم حتی سرم ...

چقد جدی گرفتی😑😑😑

همین حرفا و شوخیا حرمتتونو از بین میبره 

اصن نباید حرف خیانت حتی به شوخی بزنید به هم

اون گفته توهم ادامه دادی

چندسالتونه؟ اينقدر ب شوهرتون بي اعتمادين؟ يا به خودتن شك دارين؟ برفرض دختري هم ب شوهر شما نخ داده ...

۲۲ ب شوهرم بی اعتماد ک ن نمیدونم اصلا اینطور نبودم ولی دیروز پر از حس بد شدم چیزی ام ندیدما بگم دیدم ولی گفتش بهم ی حسی بدی بهم دس داد دس خودمم نبود وگرنه حس میکردم همیشه ب کتفمم نیست حتی ب شوهرم گفتم کسی ک بخاد عصر بره همون بهتر صبح بره من نمیشینم حرص کسی بخورم ک بخاد بهم خیانتی چیزی بکنه نیدونمم اهل اینجور کارا نیستش ولی دیروز اینطور شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم گفتم فک نکن چلاقما لب تر کنم صد تا ازداینا میاا برام میدونه ک میتونم ی گارایی بکنم حتی سرم ...

ببخشیدا توهم بی فکری یعنی چی یجوری توگوشی دوست میشم نمیفهمی؟؟؟

شان خودتو هیچوقت نیار پایین البته فکر کنم بارداری وبهتره ازاسترس به دورباشی گلم زیاد هرچیو سخت نگیر

نجلا یعنی دختری که چشمان درشت دارد...
😐😐😐 اونوقت توأم باور کردی که دختره داشته آمار میداده؟ اونوقت لبخند شوهرت پس چی؟ نشونه رضایت نبو ...

صدرصد این شوهر منم ی پایی داده ک خوب دختره ام ادامه داده دیه سر همین حرصم میگیره دیه منم بهش گفتم بخام تو دانشگا ی طوری مخ میزنم نمییفهمی از کجا خوردی اخه وونم میگف عقل داشته باش دختر کجا بود

ببخشیدا توهم بی فکری یعنی چی یجوری توگوشی دوست میشم نمیفهمی؟؟؟ شان خودتو هیچوقت نیار پایین البته فک ...

اره باردارم فک کنمم از بارداریه اینطور حساس شدم  وگرنه هیچی ام ندیدما اصلا اینطوری ام نبودم حساس شدم 

صدرصد این شوهر منم ی پایی داده ک خوب دختره ام ادامه داده دیه سر همین حرصم میگیره دیه منم بهش گفتم بخ ...

اصلا دختری درکار نبوده ادم ساده

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اره باردارم فک کنمم از بارداریه اینطور حساس شدم  وگرنه هیچی ام ندیدما اصلا اینطوری ام نبودم حسا ...

خب حالا که بارداری فقط به فکر خودتو کوچولوت باش اینا طبیعین میگذرن اعصاب خودتو خورد نکن گلم

نجلا یعنی دختری که چشمان درشت دارد...
اصلا دختری درکار نبوده ادم ساده

نمیدونم بخدا خودشم میگف میگف عقل داشته باش دختر کجا بود من هرضه این کارا دارم مگه نمیدونم  والا ب ذهن خودمم نمیگنجه ی دختر بخاد هودش کوچیک کنه هی پله برقی بره بالا بیاد پایین لبخند بزنه نخ بدا نمیدونم والا

نمیدونم بخدا خودشم میگف میگف عقل داشته باش دختر کجا بود من هرضه این کارا دارم مگه نمیدونم  والا ...

اصلا زود باور نباش بیخودی هم شلوغش نکن که باور کنه خیلی حساسی بعد مدام از این شوخی های بی مزه باهات بکنه 

کدوم خلی ده بار از پله میره بالاپایین که به یه مردی که یه خانم باهاشه لبخند بزنه؟!!!!!!قحط اومده؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟