نیومد گف وایمیسم اینجا بیا رفتم زود برگشتم دیدم لبخند میزنه گفتم چیه گف ب کار تو میخندم برو اونورارم نگا کنا باز مغازه هستا بعد من رفتم هی چنتا دیدم هی برگشتم بعد این هی لبخند میزد از پاساژم زدیم بیرون گفتم چته گفت ی دختره بود هی میومد از پله بالا بم لبخند میزد هی میرف ی کم دیر میومدی رل میزدیما اصلا اهل این کارا نیست عرضه اینطور کارارم نداشت از دیروز اعصابم بدجور خورده دیشب بهش گفتم پره حس بدم تا عمر داری یادم نمیره گفت شوخی میکردم دختر کجا بود و این چیزا ولی از دیشب حالم بده اصلا همه اش میگم کاش دیر میرفتم دختره میومد جلو میرفتم جرش میدادم هعی اعصابم خورده خووووورد
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
چه شوهر بی فکری.حالا اگر برعکسشو تومیگفتی واویلا میشد
منم گفتم گفتم فک نکن چلاقما لب تر کنم صد تا ازداینا میاا برام میدونه ک میتونم ی گارایی بکنم حتی سرم در نیاره گفتم ی جوری تو گوشی دوس میشم اصلا نمیفهمی دوسم از این غلطا نکن خندید گف بابا دارم سر ب سرت میزارم مث همیشه دختر کجا بود نمیدونما ولی من اعصابم خورده