2777
2789
عنوان

خواهرزاده شهید

1198 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبید؟ 

منو دوستم باهم آزمون آموزش و پرورش شرکت کردیم جواب ها نیومده ولی طبق پاسخنامه های پخش شده تو کانال اون احتمال زیاد میده دعوت به مصاحبه بشه من که کلا یادم نیست منتظر جوابم. 

حالا به نظرتون دوستم خواهرزاده شهیده تو فرم بنویسه براش امتیاز داره؟ 

منکه گفتم بعید میدونم چون ندیدم خواهرزاده شهید رو استخدام کنن ولی تو دوست داری برای احتیاط بنویس. 

الان حس میکنم فک میکنه من حسادت میکنم به نظرتون منطقی نگفتم؟ میشه خواهرزاده شهید بودن امتیاز استخدامی باشه براش؟ 

خداییش من چون ندیدم گفتم بعید میدونم وگرنه از خدامه قبول بشه با همون حال گفتم تو برای احتیاط نسبتت با شهید رو بنویس. 

خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر. هیچ امتیازی نداره.

اونا که امتیاز دارن در اون قسمت با سهمیه میتونستن شرکت کنن الان اگه تو سهمیه ازاد شرکت کرده یاشه خوده شهیدم باشه دیگه سهمیه اش ازاده و باید از پس مصاحبه و گزینش بربیاد.

نه والا من برادرزاده شهیدم هیچ فرقی نداره بعدم مگه میشه برا خواهرزاده برادرزاده شهید بخوان سهمیه بذارن اکثر مردمو شامل میشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

داییش شهیده چیش به این میرسه😐😀

اگه بچه شهید بود اره امتیاز داشت اما خواهرزاده رو احتمال نمیدم

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
نسبت درجه دو حساب میشه و هیچ فرقی نداره،اگر فرزند یا خواهر شهید بود فرق میکرد

منم همین و میگم ولی میگن بعضیا میگن نه تو گزینش اگه اشاره بشه بازم در الویتتره. 

گفتم نمیدونم والا از این مملکت هیچی بعید نیست😅

خدایا شکرت😍
نخیر. هیچ امتیازی نداره. اونا که امتیاز دارن در اون قسمت با سهمیه میتونستن شرکت کنن الان اگه تو سهم ...

منم میگم نداره. 

اینا میگن تو گزینش در اولویت میذارن نسبت به کسی که هیچ نسبتی نداره. 

منم تجربه ندارم گفتم چه میدونم والا🤔😁

خدایا شکرت😍

به نظر من نهایتا استثنا بخوان قائل بشن برای فرزند شهید باشه . اونم چون نعمت پدر ازش گرفته شده . دیگه دایی و عمو و اینا مسخره هست واقعا اگر لحاظ بشه 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه والا من برادرزاده شهیدم هیچ فرقی نداره بعدم مگه میشه برا خواهرزاده برادرزاده شهید بخوان سهمیه بذا ...

منم میگم نداره. 

خدایا شکرت😍
به نظر من نهایتا استثنا بخوان قائل بشن برای فرزند شهید باشه . اونم چون نعمت پدر ازش گرفته شده . دیگه ...

آره آخه سهمیه 25 درصد واسه همینه ما تو سهمیه آزاد امتحان دادیم.

منم میگم نداره. 

خدایا شکرت😍