2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دیگه نمیخوامش

354 بازدید | 12 پست

۲۸هفتمه رفتم سونو ۳ بعدی گفت احتمال داره بچه اترزی مری باشه قلبشم یه رگ اضافه داره از وقتی به شوهرم گفتم اصلا باهام حرف نمیزنه بهم کم محلی میکنه دارم خفه میشم برام هفته۳۲ هم سونو نوشتن تورو به خدا دعامون کنین بچم سالم باشه 

چون دخترمم اترزی مری بوده و عمل شده دیگه نمیتونیم اینیکی رو تحمل کنیم   

التماس دعا

ب شما چ ‌ربطی‌داره ک آقا  قیافه گرفته ‌بعضی مردا اصلا عقل ندارن  بذار حتما ناراحتیش‌فروکش میکنه خوبش  میشه

بعد  ی سوال  دکتر براتون  تشخیص داد  سونو  سه  بعدی برید مشکلی تو انومالی بود؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاا این مردااا چه شون شده؟؟!!! اَه ه اعصابم به هم ریخت... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

انشالله که اشتباه گفته و چیزی نباشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

برای سلامتی نی نی تون صلوات فرستادم عزیزم.

صرفا چون فرزند قبلیتون اونجوری شده که دلیل نداره حتما اینم بشه..

نگران نباش.خدا کمکت باشه عزیز دلم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔