ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره همسر من چونکه میترسم کسی رو نگا کنه یکی هم منو نگا کنه ✋🏼🥴
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
بعدش بازم امکان داره ولی بستگی داره چقدر خانواده دوست باشه
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
ما دور و برمون خیانتکار نداشتیم تا حالا. جدی میگم اصلا از نزدیک یه مرد خیانتکار ندیدم. فقط صاحب شرکت همسرم از شدت پولداری همیشه زنا التماسش میکنن که باهاشون ازدواج کنه اینم یه بار خر شد زن دوم گرفت و اولی بعد ۸ سال فهمید. الان تو خونه هیچ کدوم از زناش نمیخوابه. شبا تو شرکت میخوابه حوصله هیچ کسی رو نداره