i_mona مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 عنوان خانم های متاهل لطفا بیاید سوال شخصی دارم 1343 بازدید | 77 پست بچه ها من ۶ ماهه ازدواج کردم و رابطه ندارم چون میترسم چیکار کنم حس میکنم شوهرم دیگه داره بزور تحمل میکنه همش بحث داریم ولی خب اصن جراعت نمیکنم توروخدا راه حل بدید خیلی میترسم از رابطه ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤ 1402/03/11 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16829 😂🚶♀️چجوری بگم تعلیق نشممممشل کنننننننن🚶♀️🚶♀️🚶♀️ 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ماتیلداـایرانی عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1913 منم خیلی میترسیدم ۲۰ روز طول کشید.اما دیگه خودم میخواستم تموم شه.شوهرم حالش خیلی بد بود زجر کشیدم.اما همون چند ثانیه اول سخته.بعد تمومه خودتو رها کن .درست میشه
i_mona مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 نامزدی؟ ازدواج کردم ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27077 مشکل تو تنها نیست خانمای زیادی اینجورن باید بری پیش دکتر کمکت میکنه
i_mona مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 عزیزم باید بری پیش متخصص کاملا قابل حله مشکلت .. شوهرم دیگه تحمل نداره خودمم دیگه نمیدونم چی بگم بهشحس میکنم دکتر هم دیگه جوابگو ترس من نیس ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
i_mona مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 برو دکتر عزیزم من تا ۷ ماه نتونستم ... مشکلتون حل شد؟ تاثیر داشت واقعا؟دارو خاصی داد؟ ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤