2777
2789
عنوان

پیام نور

315 بازدید | 38 پست

سلام شبتون بخیر 

من میخوام تغییر رشته بدم ولی باید حداقل ۱۲ واحد رو با نمره ۱۲ پاس کنم 

متاسفانه بدلیل عمل و بستری نشد سرکلاسها شرکت کنم و از ۸ نمره استادها احتمالا چیزی گیرم نمیاد

و یه دو واحدی رو هم شرکت نکردم

خیلی از همکلاسیام فقط با خوندن نمونه سوال میگن قبول میشیم درسته؟

کسی تجربه داره؟

راهی هست قبول شم این ترم؟

چون ترم قبلیم نشد تغییر بدم و واقعا درس خوندن تو رشته ای که دوست ندارم سخته برام

ممنون میشم راهنمایی کنید

وای منم دقیقا مشکل تو رو دارم

لایکم کن لطفا

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نمونه سوال بخون اوکی میشه کتابو هم یه نگا بنداز

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

مامانم پارسال فارق التحصیل شد 

اره نمونه سوال میخوندن خیلی از سوالاش همونجوری بود تازه گاهی شانس میاورد کلا امتحانشون از یکی از همون نمونه سوالا بود😂

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

عزیزم من  هم کارشناسی هم ارشد    پیام نور بودم 

نمونه سوال خیلی خوبه ولی باید  تعداد زیاد بخونی 

من بیشتر به کتاب متکی بودم کتاب رو کامل میخوندم  و  نمره خوب میگرفتم حتی بدون نمره استاد

چقد خوب زود تصمیم گرفتی رشتتو عوض کنی 

معلومه تکلیفت با خودت مشخصه

ببین من از آموزش پرسیدم گفت حداقل ۱۲ واحد رو باید با معدل کل بالای ۱۲ پاس کنی ن ک هر درسیت بالای دوازده باشه

اصن شرایط خوندن کتابو ندارم😑 چند دوره قبل نمونه سوال بخونم؟

ببین کتاب راهنمای خودش نمونه سوال داره اونو بخون 

یا از اینترنت نمونه سوال دان کن بخون 

واقعا؟؟؟؟؟ خدا کنه خیلی استرس دارم مخصوصا برای زبان 

نمیدونم من خودم ۱۸ سالمه 

مامانم اینجور میگفت

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞