2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم ظرف میشورم تشکر نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 45 پست
شاید تو رو از خودش میدونه مثلا میگه عضوی از خانوادمه برای همین چیزی نمیگه تشکر نمیکنه

اخه عضوی از خانواده هم باشه تشکر کردن که بد نیس

مامان من همیشه میگه دستت درد نکنه فلان کارو کردی

ماهم بعد غذا تشکر میکنیم

بالاخره قدردانیه 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عضوی از خانواده هم باشه تشکر کردن که بد نیس مامان من همیشه میگه دستت درد نکنه فلان کارو کردی م ...

منم نظرم همینه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شاید تو رو از خودش میدونه مثلا میگه عضوی از خانوادمه برای همین چیزی نمیگه تشکر نمیکنه

اتفاقا اگر کسی رو از خودت بدونی حتما تشکر میکنی مگر اینکه فکر کنی وظیفشه.مامان من یه لیوانم بشورم‌تشکر میکنه ازم.کاش یکم اداب معاشرت یادمیدادیم.نه فرهنگ‌غلط رو عادی جلوه بدیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یعنی اعضای خانواده از هم تشکر نمیکنن?

عروس و داماد هیچوقت عضو اون خانواده نیستن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه عضوی از خانواده هم باشه تشکر کردن که بد نیس مامان من همیشه میگه دستت درد نکنه فلان کارو کردی م ...

میدونم داخل خانواده ی خودمم دقیقا همینطوره همه تشکر میکنن 

ولی همه که افکارشون مثل هم نیست

وظیفته دیگه! نمیدونستی؟

قوانین نانوشته خیلی از خانواده های شرقیه

نه فقط ایران

مدل افراطی این نوع برخورد توی پاکستانه

طرف به محض اینکه عروس میاره بازنشسته میشه.

برو خداتو شکر کن توی لاهور و کراچی نیستیم  

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
احساس میکنم چون خیلی نمیتونم برم خونشون انگار احساس میکنم من نوه اشو ازش دور کردم یا بچه از بغل اون ...

من و جاریم ظرف های سی نفرمون تو دورهمی میشوریم تشکری نمیکنند .. قبلا چرا خیلی خواهرشوهرام بهش گفتن عروس وظیفه اشه و پروشون میکنی دیگه اصلا تشکر نمیکنه . تازه کلی غر میزنه سینک آشغال ریختین گرفته دور سینک نم دار شده 🙄

یه چیز مد شده میگین‌از هیچکس انتظار تشکر نداشته باش اگر کاری میکنی که توقع تشکر داری نکن.برا دلت بکن.نمیدونم این جملات از کجا مثل روانشناسی زرد وارد فرهنگ ما شده.هر کتاب اداب معاشرتی بخونی تشکر کردن ساده ترین اصل اداب معاشرته بعد داریم یاد هم‌میدیم‌یه تشکر نکنیم چون نباید طرف مقابل توقع داشته باشه چون برا دلش محبت کرده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان شوهرت تو روت میزنه اون حرفاتو یا نه؟

نه  چون خانواده شوهرم  کم اذیتم نکردن  خودش دیده و پشت من بوده البته مادر شوهرم بیطرف بود خداییش زن خوبی بود خدا رحمتش کنه ولی خودم از،غر هام پشیمونم