نه بابا من میگم حرصم گرفت یه لحظه نه بابا درست نمیشه چهارساله همینه اصرار داره بچه دارشیم اما میترسم از اینده اون طفل معصوم
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
قربونت برم...توکلت بخداباشه باهاش صحبت کن خیلی باهاش حرف بزن
به خدا امروز انقد گریه کردم و التماس امام رضا کردم میگرنم عود کرد میگرنی که حاصل صبرزیاد برا این ادم بود.. بعد فک کن زنگ زده بیخیال ازاینکه صبح پشت گوشی دعوا کرده باهام میگه چته صدات یه جوریه😒 اگه خدا نبود که صدبار خلاص کرده بودم خودمو عزیزم دعام کن
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
کاش اخلاقش خوب بود زودعصبی میشه میخاد من هیچی نگم امامنم کنترلم روازدست میدم، گاهی حتی بهش میگم جداب ...
چرا ی جوری رفتار میکنید که آقایون ازدواج مجدد رو حق طبیعی خودشون بدونن! این که بهش میگید رضایت میدم زن بگیری خیلی اشتباهه چون شما که هرگز راضی به این کار نمیشی ولی همسرت کم کم با این تفکر آشنا میشه و با بهش فک میکنه که میتونه همسر دوم هم داشته باشه!
اینکه بروی مبارکشونم نمیارن واقعا سخته.خیلی ناراحت شدم.چشم حتما.امیدوارم به تک تک ارزوهای دلت برسی
اره خدا کمکم کنه فقط چون مخالف ازدواجم بودن و عشق الکی کورم کرد خجالت میکشم بگم طلاق.. از خانوادم خجالت میکشم... عزیزمی❤❤
کاش اخلاقش خوب بود زودعصبی میشه میخاد من هیچی نگم امامنم کنترلم روازدست میدم، گاهی حتی بهش میگم جداب ...
این حرفارو نزن بهش هیچوقت.یعنی چی که بیاجدابشیم؟یابرو زن بگیر.این زود عصبی شدن که دست خودش نیست.ازبچگی حتمااینطوری بزرگ شده یا توخونه جروبحث زیادداشتن وخیلی چیزای دیگه..هیچ آدمی بدون عیب نیست.حتما خوبیایی داره همین که زنگ زده یعنی خودش پشیمون میشه.چاره ش اینه که رو خودت کارکنی تا موقعی که عصبی میشه حداقل تو فضارو آروم کنی