2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بارمیوه بیارن وبفروشن

یه آقایی سرکوچه ماهستش بعد از ظهر بریم بارش تموم شده و دیگه چیزی گیرمون نمیاد

به نظرم فروششون خوبه خدارو شکر

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
به نظرم بارمیوه بیارن وبفروشن یه آقایی سرکوچه ماهستش بعد از ظهر بریم بارش تموم شده و دیگه چیزی گیرم ...

ن اصلا خوب نبود بنده خدا رف اسیر میشد بار تو دستمون میموند بعد مثلا میرفت از میدون کیلو ۱۲ میخرید باید ۱۵ یا ۱۴ میداد ک اونم نمیخریدن چون جایه دگ هزار توومن ارزون تره .

همه میوه فروش شدن 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
عده منم اسلام‌شهریم

اسلامشهر یه بار اومدم 

سمت باغ فیض بازار 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
نیسان یا پیکان؟ شوهر من تو بازار آهن مغازه داره اکثرا به نیسان نیاز دارن واسه جابجایی بار 

خوبه در امدش ؟بار سنگین میزنن ؟پیکان وانت هست 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
اسلامشهر یه بار اومدم  سمت باغ فیض بازار

چطور بود؟خریدم کردی؟😁😁

من که کل خریدام از باغ فیضه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃