2777
2789
عنوان

نی نی یار@

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 49 پست
نمیشه بلاخره بعضی مواقع لازمه ولی اگه بشه رو بعضی از تاپیک ها بردارن خوبه 

یا اینکه خب خودشون یه نگاهی به تاپیک بندازن یا حداقل معلوم شه سر کدوم پست تاپیک میترکه گزارش الکی که نمیشه 

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلش رو ندادع دست بچه.سیستم سایت اینحوریه ک با گزارش زیاد میترکه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
 یه ماهه داریم یه رمان و دنبال میکنیم سر چند تا گزارش هی بازی درمیارن .ما خواننده ها یه طرف خود ...

اره راست میگین من تمروز داستان ملکه رو میخوندم گذاشتم بقیه اشو شب بخونم اومدم دیدم تاپیک تعطیل شده

ن عزیزم برای شما تگ کرده ک با نی نی یار کار داری! ولی ایشون نی نی یار حدف تاپیکه.الانم نیستش اصلا

اگه اینطوره که من شرمنده م .انقدر که امروز سر این تاپیک بقیه تاپیک زدن و ترکید فکر کردم اینم برا همونه

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

واقعا چیز بدی ننوشته بود اونایی که گزارش میزنن مریضن مجبورن بخونن مگه؟؟؟؟ نینی یار قبل از ترکوندن ...

اوترد د گادلس😍

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
تگ کرده بگه منو بترکونه .بگو بیاد تعلیق کنه من کلا اهل تاپیک نیستم ایندفعه هم دیگه اعصابم بهم ریخت&n ...

😂😂تگ نکرده ک بترکونتت.برات مثلا نینی یار تگ کرده ک کمکت کرده باشه