2777
2789
عنوان

اسم دختر بیاید خانما،🥰❤️

139 بازدید | 18 پست

ده روز دیگه دخترم به دنیا میاد هنوز نتونستم هیچ اسمی انتخاب کنم

شوهرم میگه رستا

اول اسم خودم و شوهرم (مر) هست خودم گفتم مرسانا ولی خیلی دو دلم بنظرم هیچ اسمی خوب نیست

بزارم رستا خوبه؟!اصلا باهاش ارتباط نمیتونم بگیرم

چی بزارم اسمشووو

واسه سلامتی تو راهیم صلوات بفرست🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمتون مرتضی و مریم؟؟😁

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

رستا رو بیشتر میپسندم 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

استارتر مُروا هم قشنگه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

تو ۹ماهه نتونستی انتخاب کنی و میگی هیچی خوشت نمیاد

مگه  بیکاریم ک هی اسم پیشنهاد بدیم هی بگی نه نه نه

خب تو گوگل بگرد

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
تو ۹ماهه نتونستی انتخاب کنی و میگی هیچی خوشت نمیاد مگه  بیکاریم ک هی اسم پیشنهاد بدیم هی بگی ن ...

چوب نداری بزنیمش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

همتا هم قشنگه به نظرم..

یا مهتا 

اخیرن هم یه اسم اینجا شنیدم مه یاس..قشنگ بود به نظرم..

منم هیچ اسم دختری اونقدر نظرمو جلب نکرده تا حالا...

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

من  میگه  بزاریم مارتا ولی خودم دوس ندارم همیشه رستا نورا ویانا که دیگه فامیلمون گذاشت  اینارو دوس داشتم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱