فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خنگ از بچگی بعضی وقتا کمردرد می گیرم کار سنگین کنم بیشتر فقط یبار رفتم دکتر اونم عکس و اینا نفرستاد با پماد و امپول استراحت خوب می شم الان باردارم کمردرد داغونم کرده به احتمال زیاد طبیعی نیارم چون نمی تونم قبلش پیاده روی برم بدنم امادگی پیدا نمی کنه ولی هیچ مدرکی ندارم به دکتر ثابت کنم کمردرد دارم تا سز کنه
واى چه بد عزيزم☹️ منم هيچ ورزشي نميتونم بكنم پياده روى حدااكثر نيم ساعت قبل بارداريم ...
بازم نیم ساعت پیاده روی خوبه من در حد کار خونه انجام می دم شبا تا خوابم ببره از درد ناله می کنم ببخشید تا دستشویی با بدبختی می رم ولی صبح خوبم تا دوباره شب به مرور دردم شروع می شه
تو بارداري عكس نميشه گرفت 🌹 من ام ار اي و مدارك ديسك كمرمو كه متخصص تاييد كرده رو دارم مشكل ...
عیب نداره بچه هرچی بیشتر بمونه براش بهتره من اگه بشه می خوام بگم ۴۰ هفته سز کنه اونم با بیهوشی چون بی حسی هم باعث کمردرد ولی کار تو راحتره دیگه واسه متو معلوم نیس قبول کنن یا نه باید دوندگی کنم البته نی نی فعلا بریچ که اونم نمی شه روش حساب کرد به احتمال زیاد بچرخه