2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم کمک کنید

2118 بازدید | 55 پست

یکسالی هست جدا شدم

هیچکی جای همسر سابقمو نمیگیره

😔نمیدونم چیکار کنم

البته زیادم توی رابطه نمیرم

از اقایون دیگه خوشم نمیاد

نهایت رابطم یکماه بوده

انگار به تنهاییم عادت کردم

همش میگم کاش همسرم برمیگشت🥲🥲🥲

خیلی دوستش داشتم اما تفاهم نداشتیم

ختمی چیزی سراغ ندارید من انجام بدم؟

یاد دلایل طلاق بیوفت تا مهرش از دلت بره

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

کی طلاق خاس؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش منم قبل بچه طلاق میگرفتم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

سر چی تفاهم نداشتین؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

شما فعلا نیازی نداری که رابطه ی عاطفی جدیدی رو

مدتی به دلت برس 

حتما مشاوره برو

بدونکه آخر دنیا نیس

طلاقت تصمیم اشتباهی نبوده چون اون ازدواج ضامن سلامت اعصاب و روان فرزندت یا فرزند نداشته ات نمیشده قطعا. 

تو گذشته نمون مشکل این نیست که هیشکی همسر قبلیت نمیشه مشکل این که شما موندی تو زندگی سابقت وبه برگشت همسرت امید داری برو سفر وسعی کن یه مدت دهن وروحت اروم کنی یه مدت اصلا نرو تو رابطه به خودت فرصت فراموشی بده وبعدشم هیچ مردی رو با شوهر سابقت مقایسه نکن وقتی دفتر طلاق امضا کردین یعنی پرونده اون زندگی بسته شد تمام از نو شروع کن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن