2777
2789

من و همسرم ۲روزه درگیر بودیم تهوع شدید و اسهال شدیدو... رفتیم دکترخوب سدیم الان پسر ۱سالم ازعصری وحشتناک اورده بالا بردمس دکتر یه آمپول دمیترون داد و شربتشو و شربت مترونیدازول و یه شربت برای دلپیچه

ولی خیلی بیتابه نمیدونم چکارش کنم همشم شیرمو میخواد ک نمیخوام بهش بدم. میترسم توخواب بالا بیاره خیلی نگرانم

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

سه روزه طول درمانش تحمل کن انشالله زودی خوب شین. دکتر میگفت سه ق چایی خوری شکر با یک قاشق چایی خوری نمک و آب یا آبمیوه قاطی کنید بخورید برای تامین انرژی از دست رفته و آب بدن خیلی خوبه دارو هم نداره اگه اسهال شدید بود قرص بخورید

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهالش ویروسی بوده ک همتون گرفتین، چاره ای نیست باید داروهاشو بدی تا خوب شه، تا میتونی بهش مایعات بده،آنتی بیوتیک بعد از 48 ساعت اثر میکنه، ان شاء الله که زودتر خوب بشه 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
بهش شیر بده گناه داره، الان شیر شما مثل مسکنه براش آرومش میکنه 

دکتر گفت هیچی بهش نده فعلا هرچی بهش میدم همون قورتش نداده میاره بالا

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
خب شیرومایعات بهش بده آب بدنش تامین بشه

دکترگفته بجز آب هیچی بهش نده 

پسرمنم دوسه هفته پیش این ویروسو گرفت. نگران نباش امپول زده بالا نمیاره فقط شربت ضدتهوع رو طبق دستور حتما حتما مرتب بهش بده.امیدوارم دکتر از این پودرای پروبیوتیک براش نوشته باشه که عالین. ومترونیدازول هم که عالیه. زود خوب میشه انشاالله. ماست و پونه بزور هم که شده بهش بده. الان اشتهاش ممکنه خیلی بد بشه اما موز و کته ماست اگه تونستی بده و مایعات خیلی ضروریه که اب بدنش کم نشه. پودر او آر اس هم اگه میخوره خیلی خوبه. من پسرم نمیخوره اصلا.شیرینی جات و چربی نده.

پسرمنم دوسه هفته پیش این ویروسو گرفت. نگران نباش امپول زده بالا نمیاره فقط شربت ضدتهوع رو طبق دستور ...

عزیزم پودر پروبیوتیک اسمش چیه؟ میشه بهم بگی ببینم اگه نداره بخرم؟ 

پسرمنم دوسه هفته پیش این ویروسو گرفت. نگران نباش امپول زده بالا نمیاره فقط شربت ضدتهوع رو طبق دستور ...

پودر ا آر اس نوشته پسرم ۱سالشه همه پودرو بهش بدم؟ چطوری باید بدم اصلا؟ دکتر هیچ توضیحی نداد داروشو ک گرفتم رفته بود

عزیزم مایعات چی بهش بدم دکترخودش نبود ک فوق تخصصه چون شب بود مجبورشدم ببرم عمومی ک گفتم آب میوه و... بدم بهش گفت هیچی بجز آب! خب بچه ک هلاک میشه .

شام چی بهش بدم