2777
2789
عنوان

همکارم آبروموبرد خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست

تلنگر باشه بیشتر دقت کن 

من اهل شوخی نیستم زیادم حرف نمیزنم  

ولی خب شخصیتت باهم‌تفاوت دارن به نظرم شماهم شوخی رو‌کم‌کن باهمهذصمیمیرنشو تو محیط کار بی جنبه کم نیستن 

هرچند ببین خودش چجور آدمیه ازروی انصاف میگه یا …

ما آدما هیچ وقت تغییر نمی‌کنیم یک،دوم اینکه به اون چ ربطی داره عوضی دلت میخواد شوخ باشی دلت میخواد خوب و بد رو تشخیص ندی حتما ازت خوشش نمیاد یا اینکه حسودیش میشه اومده تو جمع این حرف رو زده یا میخواد زیرابت رو بزنه یکی از فامیلامون بیاره جات وگرنه از دوستی بود می اومد تو خلوت بهت میگفتم و درست نه اینجوری که ناراحت بشئ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش ناراحت میشدم و از دفعات بعدی آویزه گوشم میکردم که با کسی که غریبس شوخی نکنم یکمم در مورد حرفش ...

مردم مدلشون اینه همش درموردت نظر بدن پریروز اون همکارم میگفت توافسرده ایی واصلااهل شوخی نیستی امروز باهیچکدومشون حرف نزدم فقط سلام کردم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
ما آدما هیچ وقت تغییر نمی‌کنیم یک،دوم اینکه به اون چ ربطی داره عوضی دلت میخواد شوخ باشی دلت میخواد خ ...

دقیقاخیلی دلم شکست ازدیشب تاحالادارم خودخوری میکنم وگریه میکنم

مردم مدلشون اینه همش درموردت نظر بدن پریروز اون همکارم میگفت توافسرده ایی واصلااهل شوخی نیستی امروز ...

قبول دارم بعضی وقتا چرت و پرت میگن ولی بعصی وقتام ممکنه چیزایی رو بگن که خودمون متوجهش نیستیم 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ما آدما هیچ وقت تغییر نمی‌کنیم یک،دوم اینکه به اون چ ربطی داره عوضی دلت میخواد شوخ باشی دلت میخواد خ ...

اسی من با این دوستمون موافقم ولی دیگه بش رو نده حسود خانومو 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
حتی اگه  اگه واقعا چیزایی که همکارت گفته راست بوده باشه  خودش یه بیشعوره که شعورش نمیرسه ...

بنظرت دیگه باهاشون شوخی نکنم وکاملاجدی وتوقیافه باشم؟تمام اعتمادبنفسموازدست دادم

نه اصلاشوخی بیجانکردم 

ببین من ۱۵ سال شاغل بودم.از من به تو نصیحت صاف برو و صاف بیا و با هیچ همکاری خیلی فاز دوستی برندار.محترمانه و کوتاه و مختصر و مفید و گزینشی صحبت کن.من شرکتی ده سال کار کردم که به محض استخدامم تمام آقایون شرکت گفتن که حسابدار اینجا که یه خانم مسنی بودن با خانوما لجه و سر چند ماه زیرآب خانومارو میزنه و نزاشته هیچ خانومی اینجا یکسال هم دوام بیاره .من جوری رفتار کردم که ده سال اونجا کار کردم.همه متعجب بودن.

.                                       
اسی من با این دوستمون موافقم ولی دیگه بش رو نده حسود خانومو 

اصلاشوکه شدم وقتی ایناروگفت مردم لیاقت ادم خوش اخلاق وندارن باید همیشه بهشون برینی تاازت حساب ببرن

اصلاشوکه شدم وقتی ایناروگفت مردم لیاقت ادم خوش اخلاق وندارن باید همیشه بهشون برینی تاازت حساب ببرن

دقیقا اخلاقت مثه خودمه ازت خوشم اومده همیشه همینجوری باش 😘🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ببین من ۱۵ سال شاغل بودم.از من به تو نصیحت صاف برو و صاف بیا و با هیچ همکاری خیلی فاز دوستی برندار.م ...

دقیقاحرفتون درستع متاسفانه من خیلی سادم هنوز مونده تازرنگ شم

دقیقا اخلاقت مثه خودمه ازت خوشم اومده همیشه همینجوری باش 😘🫂

یعنی چجوری باشم؟شوخ وخوش اخلاق؟متنفرم ازهمه ادمایی ک میخوان تحقیرت کنن خیلی خستم از ادما

دقیقاحرفتون درستع متاسفانه من خیلی سادم هنوز مونده تازرنگ شم

حالا تجربت بیشتر میشه عزیزم.همه رو مثل خودت ندون.با کم سخنی و رفیق نشدن با همکارات فقط راه رو برای همکارای زیرآب زنت بستی.تو کارت موفق تر میشی.شوخی با دوستات بکن نه با همکار... خوبه که شادابی ولی اگر میخوای محل کار دوام بیاری راهی که میری اشتباهه

.                                       
دقیقاخیلی دلم شکست ازدیشب تاحالادارم خودخوری میکنم وگریه میکنم

نکن پشیمون میشی بزار برات تجربه بشه اون طرف رفته خونه شاده تو داری خودخوری میکنی،بزن بیرون از خونه برو خونه دوست فامیل آشنا و ...تا یادت بره برو باشگاه