2777
2789
عنوان

برا لاغری trx یا بدنسازی ؟

242 بازدید | 11 پست

میخوام ماه دیگه برم باشگاه نمیدونم کدومو بنویسم 

دوستم trx میره خیلی لاغر شده میگه چربیسوزی میکنه ولی اون سینه و باسنش همش اب شده فلتتت 😑 دلم نمیخواد اونجور بشم 🥲

از طرفیم حس میکنم بدنسازی مربی برنامه میده بیشتر لاغر میکنه 

تجربیاتو رو کنید ببینم کدوم خوبه😽 

حدود ۱۵ کیلو باید کم کنم با کدوم بهتر نتیجه میگیرم وقتی درکنارش کالری شماری کنم و پیاده روی برم ؟؟

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنسازی بدنوسفت میکنه به اون صورت لاغرنمیشی ولی تی آرایکس لاغرمیکنه میتونی اول بری تی آرایکس لاغرکنی ...

اها پس اول باید برم تی ار ایکس 

اخه چند مدت سی ایکس رفتم اصلا بدرد نمیخورد🥴

تی ار ایکس لاغر می‌کنه اما عزیزم تو لاغر شدن تمام بافت چربی بدن تحت تاثیر هست دیگه.

میشه اول تی ار ایکس رفت بعد اگه همه جا لاغر شد با بدنسازی فرم داد دوباره بهش ؟ 

بدنسازی اگه هوازی هم بهت بده با رژیم رعایت کنی لاغر میشی و تازه سینه و باسنت و پاهات خوش فرم میشه دی ...

اره باید بگردم یجا خوب پیدا کنم مربیش اوکی باشه

میشه اول تی ار ایکس رفت بعد اگه همه جا لاغر شد با بدنسازی فرم داد دوباره بهش ؟ 

این چیزا شدنیه ولی خوب زمان زیادی هم ممکنه ببره اما شدنیه و من تحسینت میکنم که میخوای با ورزش به خودت فرم بدی.افرین👏👏👏👏

این چیزا شدنیه ولی خوب زمان زیادی هم ممکنه ببره اما شدنیه و من تحسینت میکنم که میخوای با ورزش به خود ...

قرباااان شما🥰

انگیزه گرفتم😅❤️