2777
2789
عنوان

مشکلات بارداری و خارج رحمی

88 بازدید | 23 پست

من آخرین باری که عادت شدم 28 فروردین بود وقتیم متوجه شدم که باردارم 28 اردیبهشت چون دو هفته قبل قرص اورژانسی خوردم منتظر خونریزی بودم دیدم یک روز کلا لک داشتم قطع شد شک کردم و بی بی زدم که مثبت بود 30 ام از دادم 131 بود رفتم 5 روز بعد آزمایشگاه دیگه 188/7بود مشکوک شدن به خارج رحمی روز 6 خرداد سونو واژینال دادم رحم بزرگ شده بود تخمدان‌ها نرمال بودن، ولی نه ساکی دیدن نه چیزی امروز دوباره بتامو تکرار کردم شده بود 750 الان گیجم نمیدونم اصلا چه بلایی سرم اومده خارج رحمیه چیه کسی مثل من بوده؟؟ یا میدونید چیکار باید کرد

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتات که بالا رفته باید سونو بدی شاید ساک رو دیدن  لکه بینی و دردم داری؟

نه اصلا لک بینی ندارم دردم شبیه درد پریود دارم سر دخترمم تا روز آخر داشتم 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
منم تجربه خارج رحمی داشتم امیدوارم که شما تجربه اش نکنی

شما بتات تو خارج رحمی چجوری بوده؟؟؟ ممنونم عزیزم

بتات که بالا رفته باید سونو بدی شاید ساک رو دیدن  لکه بینی و دردم داری؟

آخه بعد ده روز نباید 740 باشه باید 1500 حداقل باشه

شما بتات تو خارج رحمی چجوری بوده؟؟؟ ممنونم عزیزم

خیلی کند بالا میرفت 

از روزی که فهمیدم باردارم درد و خونریزی داشتم 

وقتی هم دردم شروع شد که منجر به سقط شد بتام کم شد دیگه 

شایدخب لقاحت دیرتشکیل شده مرکزبهداشت به من میگفت خارج ازرحمی اینقدر درد داره که نابودت میکنه

جدی؟؟من تعجبم از دکترس! سونو واژینال کرد گفت دیده نمیشه مشکوکم به خارج رحمی مگه نباید با واژینال بتونه تو لوله هارو ببینه؟

خیلی کند بالا میرفت  از روزی که فهمیدم باردارم درد و خونریزی داشتم  وقتی هم دردم شروع شد ...

آهان من لکو خونریزی ندارم اصلا فقط انگار لک لانه گزینی بود 24 اردیبهشت یه روز لک دیدم تا الان دیگه ندیدم