2777
2789
عنوان

کابوس زندگی من بازم شروع شد

251 بازدید | 17 پست

از اول ازدواج مامانم و بابام ، مامانم از سه روز قبل پریودیش تا سه روز بعد پریودیش فقط توی تخت میمونه و بابام باید اون ۱۳ روز رو غذا درست کنه

الان مشکل این نیست که بابام نباید غذا درست کنه مشکل اینجاست که اصلا غذاش خوشمزه نیست اصلا نمک نداره داداشمم اینجا نیست تا غذا درست کنه من این ۱۳ روزو از گشنگی میمیرم یه مامانمم میگم بخدا غذای بابا نمک و اینا نداره میگه بهونه نگیر هیچ عیب و ایرادی هم نداره

۱۳ روز هم غذا از بیرون سفارش بدم برای بدنم بده

میشه چندتا غذای ساده بگید یاد بگیرم خودم یه چیزی درست کنم زرشک پلو با مرغ بلدم درست کنم ولی مامانم میگه غذادرست نکن بزار بابات غذا درست کنه

Today is rainy

با نمکدون نمک بریز

دم بابات گرم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کنار بابات کمکشون کن ادویه اش رو خودت بزن که بی نمک نباشه اشپزی هم یاد میگیری

یا هر غذایی خواستی درست کنی تو نی نی سایت اسمشو سرچ کن کلی تاپیک میاد که کاربرا فوت و فن و دستور پختش رو گفتن

proud femenist  

بزار بابات درست کنه دم مامانت گرم واقعااا😅

ولی چند تا غذا آسون اُلویه. ماکارونی . مرغ ام بلدی خودت . عدس پلو ام آسون هست . مرغ چرخ کرده داشته باشی بهش نمک فلفل و زعفرون بزنی بعد پهن کنی تو تابه یکم روغن از کنار تابه دورش بریز بزار سرخ بشه با گوجه سرخ شده عالیه . پوره سیب زمینی . برنج سفید با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه سرخ شده . 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
مامانم معمولاً شیفته برای همین بابام نمیذاره غذا درست کنه میگه استراحت کن 

اصلش همین عزیزم خیلی خانموها حتی تو درد سختی هزار کار رو دوش میکشن اینجوری بعدا اذیت میشن .

منم خودم چند بار تو ماه حال خوب نباشه همسرم آشپزی میکنه یا استراحت مطلق شدم نمیگفتم نهههه باید حداقل غذا بذارم نه اتفاقا ماه های اول غذاش خوب نبود چون فقط تخصص تو جوجه و پیتزا داره ولی الان دستش راه افتاده از قرمه و قیمه و کباب همه رو عالی میزاره 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸