2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چه جوابی میدادید؟

273 بازدید | 36 پست

سلام .

خانوما من یه ساله عروسی کردم…از همون۳ چار ماه اول بعد عروسیم خاله های شوهرم تو مهمونی ها منو میدیدن میگفتن چرا رنگت پریده؟؟مریضی؟؟ من اصلا متوجه نمیشدم منظورشون چیه و با خنده میگفتم نه خستم یا هرچی …در صورتی که صورتم اصلا رنگ پریده نبود …چند بار همشون این حرفارو میگفتن هر وقت مهمونی جایی بود منو میدیدن..یا متوجه میشدم از مادرشوهرم میپرسیدن ..دفه آخری دیگه خالش گف یه جور دیگه ای هستی حامله ای؟؟وقتشه و فلان…

واقعا من اینقددددددر ازین فضولی ها متنفرم نمیدونم چجوری حوابشونو بدم یا چی بگم که دیگه به خودشون اجازه ندن تو حریم خصوصی آدم وارد بشن..مادرشوهرم هم بهم گف چند بار از اونم پرسیدن اونم بهشون گفته من دخالت نمیکنم و نمیپرسم هیچوقت…

میگم هر وقت حامله شدم بهتون اطلاع میدم

ادامه هم بده تو صورتش نگاه میکنم میخندم هیچی نمیگم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه پرروان

یکی نیست بگه به شماچه

سرپیازین یا تهش

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دو راه داری

یا بد جوابشونو بدی دیگ جرعت نکنن بپرسن

یا کلا جوابشونو ندی

حد وسط بذاری بازم میپرسن

بچه ها من چن ساله ازینجا خرید میکنم(فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی خانومی)

امسال بمناسبت تولد آنلاین شاپ اش قرعه کشی داره،

مایل بودین میتونین نام نویسی کنین اسم شمام بین شرکت کننده ها باشه

ایشالا برنده یکی از خانومای خودمون باشه🥳

(سالِ قبل اسم خواهرم دراومده بود بن تخفیف و خرید رایگان خواستم برا امسالو به شمام بگم😘)

https://www.khanoumi.com/lottery?referralCode=d5f1ed05-c1ec-4ac3-a9e4-ea85421065d6

لینک اگر آبی نیست کافیه کپی کنید و گوگل سرچ کنین بالا میاد

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

یکی دوبارجاریم یا زن عموی همسرم بمن گفت ی بارم مادرهمسرم گفت خاله گفته خانم فلانی چن سالشه باردارنشده گفتم نه وقت داره هنوز فلان یهو همسرم گفت بهشون بگو هروقت خواستیم بچه داربشیم میایم ازتون اجازه میگیرم منتظردستور شمابودیم همون شد دیگ ازطرف اقوام همسرم کسی هیچی نگف

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

اهمیت نده چه بخوای چه نخوای فضول و خاله زنک زیاده اگه بخوای به همشون اهمیت بدی سنگ رو سنگ بند نمیشه

زندگیتو بخاطر اینا خراب نکن 

اگه بازم گفتن رنگت پریده بگو من اینجوری فک نمیکنم خیلیم حالم خوبه

اگه گفتن حامله شو بگو هروقت صلاح بدونیم اقدام میکنیم

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️