2777
2789

تعطیلات تابستانی رو چیکارمیکنید تفریحی؟ یا چیزی یاد می‌گیرید؟؟ 

خیلی دلم میخاد یه کار یا هنر بدردبخور و کم هزینه یاد بگیرم 

ترم تابستان ثبت نام مینماییم بلکه ۶ واحد پاس کنیم زودتر تموم شه بره دوران دانشجویی

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 30 سالمه گلم

خب دستت خیلی بازه ، کلاس های آنلاینی که خیلی هزینه ندارن شرکت کن . هم یادگیریه.هم مشغولی.هم دوستای جدید پیدا میکنی و هم مشکل رفت و آمد نداری 

هنر.ورزش.زبان.شیرینی پزی  .‌‌‌‌....

خود من ورزش و زبان میرم.هزینه بالایی هم ندارن

دوره ی کتابخوانی به زبان انگلیسی هم میرم . هم مطالعست هم تقویت زبان

قبلا دوره ی کیک های فوندانتی رو هم رفتم

همه هم عالی بودن و هستن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
خب دستت خیلی بازه ، کلاس های آنلاینی که خیلی هزینه ندارن شرکت کن . هم یادگیریه.هم مشغولی.هم دوستای ج ...

کدوم شهرین؟. کلاس زبان آنلاین چیزی یاد می‌گیرید من خیلی زبان دوست دارم یاد بگیرم 

کلاسای دیگه چی مث کیک پزی اونم خیلی دوست دارم یاد بگیرم گروه یا کانال معتبر دارین برام بفرستید 

کدوم شهرین؟. کلاس زبان آنلاین چیزی یاد می‌گیرید من خیلی زبان دوست دارم یاد بگیرم  کلاسای دیگه ...

من شیرازم جانم.عالیه واقعا از کلاس حضوری بهتره.نه رفت و آمد داره نه وقت تلف کردن‌.یادگیریش هم بنظرم واقعا با کلاس حضوری تفاوتی نداره

آره جانم همه رو براتون میذارم

کلاس زبانم ۰۹۱۷۱۸۷۶۲۹۷ 

ورزش 09013273290

کیک رو باید توی تلگرامم بگردم چون ازش گذشته.وصل شه تلگرامم براتون میذارمش همینجا

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من شیرازم جانم.عالیه واقعا از کلاس حضوری بهتره.نه رفت و آمد داره نه وقت تلف کردن‌.یادگیریش هم بنظرم ...

ممنونم عزیزم، این شماره که فرستادین زنگ بزنم؟؟ یا تلگرام دارن؟ 

ممنونم عزیزم، این شماره که فرستادین زنگ بزنم؟؟ یا تلگرام دارن؟ 

تلگرام هم دارن عزیزم .من خودم تلگرامم چون خیلی درست وصل نمیشه کاری داشته باشم تماس میگیرم